Negadījums notika ap pusdienlaiku uz vecā Užavas ceļa.

Darba busiņā braukuši pieci cilvēki – šoferis un četri pasažieri. Celtnieki braukuši uz darbu no pusdienām. Uz grantētā ceļa grants līkumā busiņš sanests un tas ieslīdēja grāvī. Uz slimnīcu aizvesti visi četri pasažieri. Neviens no pasažieriem dzīvībai bīstamas traumas nav guvis. Esot sasitumi, no plīsušajiem stikliem grieztas brūces.

26. jūlijā  plkst. 15.00 Ventspils novada Užavas pagastā uz autoceļa Ventspils-Liepāja 18. km apgāzās 1985. gadā dzimuša šofera vadīta automašīna ''Citroen C4''. Cietis automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri ar ķermeņa sasitumiem un grieztām brūcēm nogādāti Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā.

Plkst. 19:25 Ventspilī,  Embūtes ielā, daudzdzīvokļu mājas pagalmā 1975. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu ''Opel'' izraisīja sadursmi ar velosipēdistu. Velosipēdists ar ķermeņa sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Plkst. 20:45 Ventspils novada  Popes pagastā uz ceļa Vēde – Pope  1985. gadā dzimis šoferis,  vadot automašīnu „BMW320'', izraisīja sadursmi ar tanī pašā virzienā braucošo traktoru sakabē ar piekabi. Vieglā  auto vadītājs ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: