Jau no nākamās nedēļas – 4. augusta Ventspils Augstskolā sāksies papildus uzņemšana studijām 2014./2015. mācību gadā.

Papildus uzņemšana ilgs no 4. līdz 25. augustam. Piesakoties studijām, iespējams pretendēt gan uz valsts budžeta vietām, gan uz maksas studiju vietām.

 

Lai gan visā valstī jauno studentu skaits ir samazinājies, Ventspils Augstskolai ir izdevies reflekantu skaitu saglabāt līdzīgu kā iepriekšējos gados un to var vērtēt kā pozitīvu iezīmi. Kopš noslēgusies līgumu parakstīšana pēc studiju pieteikumu iesniegšanas vienotajā uzņemšanas sistēmā, ir skaidrs, ka vēl ir iespēja reflektantiem pretendēt uz dažām budžeta vietām ”Datorzinātņu”, ”Elektronikas” un ”Juridisko tekstu tulkošanas” studiju programmās.

 

Ventspils Augstskola aicina pieteikties studijām un izmantot iespēju iegūt izcilu izglītību, studējot valsts budžeta studiju vietās. Studējot būs iespēja arī pretendēt uz kādu no vairākām stipendijām, kuras šogad tiks izsludinātas. Stipendiju mērķis ir veicināt studentu aktivitāti dažādās darbības sfērās – gan akadēmiskajā darbībā, gan pētniecībā, gan sabiedriskajā darbā.

 

Ventspils Augstskola ir ieviesusi obligāto praksi vairākās studiju programmās, kas nodrošina studentiem iespēju integrēties darba tirgū un arī darba devēji ir to novērtējuši, sniedzot iespēju pēc prakses beigām darbu turpināt, ja students ir spējis sevi pierādīt, kā kvalificētu darbinieku.

 

Ventspils Augstskolā ir iespējams studēt 13 studiju programmās 3 fakultātēs - Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Informācijas tehnoloģiju fakultātē un Tulkošanas studiju fakultātē, turklāt studēt iespējams sākot no pamatstudijām līdz pat doktorantūrai, kā arī turpināt darboties pētniecībā. Jāatzīmē, ka studēt iespējams arī par valsts budžeta līdzekļiem un visas studiju programmas ir akreditētas uz ilgāko iespējamo laiku – 6 gadiem, tā apliecinot to lielisko kvalitāti un izcilību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: