Svētdien, 3. augustā, ierastajā laikā plkst. 12:00 ikviens aicināts uz Bērnu pilsētiņas 14 gadu dzimšanas dienas svinībām. Savukārt plkst. 15.00 jautra svinēšana notiks arī bērnu parkā „Fantāzija”.

Bērnu pilsētiņai – 14!

Svētku koncertā piedalīsies deju kolektīvs „Flamenko” no Rīgas, vadītāji Svetlana un Viktors Kisili, un sporta deju klubs „Aurum” no Ventspils, vadītājs Gatis Sevelis. Deju priekšnesumus veidos deju kompozīcijas, kuru pamatā ir balles un sporta dejas. Pasaku tēli no Liepājas Ceļojošā cirka „Beztemata” izspēlēs „Alises brīnumzemē” stāstus. Svētkos varēsim arī izmēģināt savas prasmes radio vadāmo mašīnu vadīšanā īpašā mobilā trasē, ko nodrošinās speciālisti no SIA „R G”, piedalīties apvienības „Freshart” lielformāta cirka, riču - raču, angry birds spēlēs, kā arī iemācīties pūst lielos ziepju burbuļus kopā ar cirka meistariem.

 

Bērnu parkam „Fantāzija” – 11!

Plkst. 15:00. jautra svinēšana notiks arī bērnu parkā „Fantāzija”. Bērni un vecāki aicināti piedalīties bērnu parka „Fantāzija” 11 gadu dzimšanas dienu svinībās. Svētku koncertā piedalīsies jauniešu vokālā studija „Rigonda” un deju ansamblis „Riki-tiki” no Rīgas, vadītājas Olga Pīrāgs un Vlada Moisejeva. Svētku laikā pasākuma apmeklētāji varēs iesaistīties arī lielformāta cirka, riču-raču, angry birds spēlēs, un ne tikai pūst lielos ziepju burbuļus, bet arī darboties Liepājas Ceļojošā cirka „Beztemata” darbnīcās.

 

Abās pilsētiņās svētkus vadīs pats labākais svētku vadītājs Karlsons un ik svētdienas bērnu draugi no radošās apvienības „Pārsteiguma karuselis”.

 

Svētku izskaņā gan Bērnu pilsētiņā, gan bērnu parkā cienāsimies ar lielo Dzimšanas dienu kūku.

 

Pasākumus finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.


Pasākumi bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: