Labdarības organizācija ''Ventspils atbalsts Ukrainai'' aicina iedzīvotājus piedalīties labdarības akcijā ''Ziedo savu veco velosipēdu Ukrainas kara bēgļiem''.

Uz ziedojuma centru Andreja ielā 11 var aizgādāt gan pieaugušo, gan bērnu velosipēdus, kuri vairs nav vajadzīgi. Zaļā Namiņa velosipēdu darbnīca velosipēdus apskatīs un pielabos pirms nodošanas kara bēgļiem. Ja velosipēdam ir kādas tehniskas problēmas - saplīsusi riepa, trūkst sēdeklis vai cita tehniska problēma, tas tiks salabots! Ja krājumā ir velokrēsls, lampiņas, velogroziņš, bērnu ķiveres vai riepas – var nes arī tos!

Ziedojumi tiks pieņemti no ceturtdienas līdz svētdienai no plkst. 14 līdz 18, bet iepriekš sazvanoties pa tālruni 28451425 ziedojumus varēs nodot arī citās nedēļas dienās un laikos.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    .Nahs Nahs 30.03.2022, 17:16:17

    Likumsargiem vajadzētu tā stingrāk patramdīt čigānus.Kurš nevar apliecināt sava braucamrīka legālo izcelsmi - tam konfiscēt un nodot labdarībai!

  • 0
    Tā nu ir 30.03.2022, 20:53:29

    ...nu atkarībā KAM un KĀDIEM ''bēgļiem'' ziedot. Ja tādiem, kam patiešām nepieciešams, tad viss O.K. BET. Ja TĀDIEM maitasgabliem ( saucu šos subjektus, tā saucamos bēgļus, ieklīdeņus īstajā vārdā), kas ziedojumu tūlīt izmetīs miskastē, nu ziniet... Pliku pigu TĀDIEM. Ar kāju pa d...su. Šeit jau bija nepateicības spilgts piemērs, pavisam nesen, ka autiņš ar UA nummurzīmi stāvēja pie miskastes un tika mestas ārā saziedotās drēbes... . Vot lūk ''pateicība''! Jautājumi vēl ir???

  • 0
    kaktuss 31.03.2022, 11:05:39

    Dauzi latviešu bērni arī priecātos pa velosipēdiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: