Ventspils Augstskolas (VeA) Studentu padome pirmo reizi ieguvusi titulu ''Gada studējošo pašpārvalde'', savukārt tās priekšsēdētāja Marta Anete Vinniņa saņēma balvu ''Gada izaugsme''.

Latvijas Studentu apvienība, kas pārstāv visu Latvijā studējošo intereses nacionālā un starptautiskā mērogā, katru gadu apbalvo un godina aizvadītā gada aktīvākās studentu pašpārvaldes, studentus un notikumus. Šogad titulu ''Gada studējošo pašpārvalde'' pirmo reizi ir ieguvusi VeA Studentu padome.

VeA Studentu padome pēdējo gadu laikā ir paveikusi ievērojamu ieguldījumu augstskolas dzīvē – īstenoti interesanti un dažādi pasākumi, studentu atpūtas telpas un veļas telpas remonta virzīšana, velo nomas ieviešana, ziedojumu kampaņu organizēšana neaizsargātajām sabiedrības grupām un aktīva dalība Latvijas Studentu apvienības sēdēs, grupas darbos un pasākumos. Izvirzot nomināciju, teikts, ka no VeA Studentu padomes ikviena studentu pašpārvalde var redzēt un mācīties, kā strādāt ar augstskolas vadību un pilsētas pašvaldību plecu pie pleca, veidojot kopīgus projektus, lai padarītu studentu ikdienu labāku.

Studentu padomes priekšsēdētāja Marta Anete Vinniņa lepojas ar savu komandu un saka: ''Esam ļoti pagodināti ar iegūto nomināciju kā gada studējošo pašpārvalde, jo VeA Studentu padome šo balvu iegūst pirmo reizi. Šis novērtējums viennozīmīgi sniedz lielu gandarījuma sajūtu par visu, ko pagājušajā gadā kopīgi kā komanda esam paveikuši!''

Arī pati Marta šogad Gada balvas ceremonijā ieguvusi nomināciju  - ''Gada izaugsme''. Viņa atzīst, ka aizvadītajā gadā VeA Studentu padomes attīstībā un pilnveidē ir ieguldīts patiesi daudz. ''Ir izdevies īstenot vairākas manas idejas, tāpēc ļoti ceru, ka nākamajiem sasaukumiem mūsu veikums būs kā lielisks un veiksmīgs starta punkts jauniem panākumiem,'' stāsta Marta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: