Svētdien mazie ventspilnieki mīļi aicināti uz Bērnu pilsētiņas un Bērnu parka Fantāzija dzimšanas dienas svinībām.

Bērnu pilsētiņas jubilejas svinības „Man vienpadsmit gadiņi” sāksies pulksten 12 - pie mums ciemosies Jūrmalas teātris ar Māra Putniņa jautro un asprātīgo izrādi bērniem „Kas zaķīti pasargās?”. Mazos skatītājus gaida aizraujoša un neparasta tikšanās ar Zaķi, Ezi, Skunksu, Bruņurupuci un Vilku. Izrāde ir stāsts par atjautīgajiem meža iemītniekiem, kas palīdz nelaimē iekļuvušajam Zaķim.

Izrādes režisors - Aigars Balulis, mūzika - Mikus Tillers. Lomās: Zaķis - Ravita Rozīte, Ezis – Guntars Venckus , Skunkss - Inguna Radziņa,Bruņurupucis- Guntars Pavārs, Vilks - Ģirts Alsters.

Svētku turpinājumā disenīte „Rozālijas dzimšanas diena”. Izrādās, ka arī Pelei Rozālijai šodien dzimšanas diena. Viņa uzaicinājusi savus labos un senos draugus, žurku Annu, kāmi Anatoliju un susurīti Zeltīti. Lomās: Pele Rozālija – Gundega Baušeniece, Žurka Anna – Evija Baula, Susurīte Zeltīte – Ravita Rozīte, Kāmis Anatolijs - Aigars Balulis.

Plkst. 15 uz dzimšanas dienas svinībām „Es esmu astoņgadnieks” ielūdz bērnu parks „Fantāzija”. Pasākuma programmā muzikāla izrāde „Ele vele karamele”. Izrāde stāsta par Pilsētas troksni, burzmu un steigu, bet neviens nenojauš, ka pilsētas vidū aug brīnumkoks, kurā mīt neredzamas būtnes - laumiņas. Ja cilvēki turpinās būt neredzīgi un nejūtīgi, laimi meklēs mantās, ticēs tam, kas modē, nevis tam, ko saka sirds, pēdējais koks pilsētā ies bojā. Tāpēc laumiņas nolemj rīkoties, un kādu rītu kokā parādās divas noslēpumainas cepures. Kas notiks ar bērniem, kuri tās atradīs un pielaikos?

Svētku turpinājumā jautras lustes un spēles kopā ar Kārumu Vārnu. Izrādes mūzikas premikss un komponists Līga Tīruma, piedalās bērnu jauniešu centra „Altona” muzikālās teātra studijas audzēkņi no Rīgas. Vārnas lomā masku mākslinieks, režisors Uģis Tīrums.

Dzimšanas diena svinības vadīs labākais svētku rīkotājs Karlsons /Indra Vītiņa/. Būs arī pārsteigumi...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: