Vairākos autoceļa A10 Rīga – Ventspils posmos norisinās remontdarbi, Ventspils pašvaldība viesiem, kuri brauks ciemos, iesaka ieplānot papildus laiku vai izvēlēties apvedceļus.

Braucot uz Ventspili, jārēķinās, ka Tukuma novada teritorijā no 68. līdz 79. kilometram rekonstrukcijas darbu zonā ir maksimālā ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h un satiksmi regulē ar ceļazīmēm.

Šobrīd ir uzsākti rekonstrukcijas darbi arī Ventspils šosejas posmā no 126. līdz 136. km Talsu novada teritorijā, savukārt posmā no 126. līdz 128. kilometram ir ieviests ātruma ierobežojums 50 km/h un satiksmi regulē ar pagaidu ceļa zīmēm un luksoforiem.

Savukārt Ventspils novada teritorijā no 145. līdz 164. kilometram ir vairāki reversīvas kustības posmi ar luksoforiem, kā arī maksimālā ātruma ierobežojumi.

Lai pilnībā apbrauktu remontdarbus Talsu novadā un Ventspils novadā un izvairītos no diviem garākajiem ceļu remontdarbu posmiem, iesakām braukt caur Kandavu līdz Kuldīgas apvedceļam un tālāk pa ceļu P108, kas savieno Kuldīgu un Ventspili.

Savukārt, lai izvairītos no ceļu remontiem Ventspils novada teritorijā, ieteicams braukt caur Blāzmu. Izbraucot no Ugāles, uzreiz aiz zīmes, kas liecina par izbraukšanu no šīs apdzīvotās vietas, jānogriežas pa labi uz asfaltētu ceļu. Savukārt Blāzmā jānogriežas pa kreisi, lai nokļūtu atpakaļ uz Ventspils šosejas.

Laikā posmā no 5. līdz 7.augustam VAS „Latvijas Valsts ceļi” centīsies samazināt darbu intensitāti, kā arī noregulēs luksoforus tā, lai remontējamie posmi būtu ātrāk un ērtāk izbraucami, arī neizmantojot iespēju apbraukt minētos ceļa posmus.

Detalizētu ceļu remontdarbu karti skatīt šeit:

http://www.lvceli.lv/lv/Files/PageFiles/575/KR102_LatvCeluRem2011.pdf

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: