Jau nākamajā pirmdienā sāksies otrais desmit dienu seminārs „Jauniešu līderu skola”, kurā pulcēsies 60 Latvijas un Lietuvas jaunieši. Šoreiz pasākums notiks Lietuvā, Pluņģes rajonā. 

Pirmais šāds jauniešu seminārs notika jūnija beigās Ventspilī un Usmas pagastā, kur desmit dienu garumā internacionālā vidē jaunieši apguva līderu un komandas darba prasmes, kā arī citas vērtīgas zināšanas, lai nākotnē kļūtu par sabiedriski aktīviem pilsoņiem.

No Latvijas uz semināru Lietuvā var doties 30 jaunieši. Tā kā daži no sākotnēji apstiprinātajiem dalībniekiem pēdējā brīdī tomēr atteikušies no dalības seminārā, tad šobrīd ir dažas brīvas vietas un interesentiem tiek dota pēdējā iespēja pieteikties.

Aicinām izmantot šo iespēju visus tos jauniešus, kuriem interesē personības izaugsme, pašattīstība, diskusijas ar vienaudžiem par aktuāliem jautājumiem, viedokļa formulēšanas, izteikšanas un argumentēšanas principu apguve, jaunu draugu un kontaktu iegūšana, kā arī interesanta un lietderīga brīvā laika pavadīšana! Dalība seminārā ir bez maksas. Organizatori sedz dalībnieku transporta, uzturēšanās (naktsmītnes, ēdināšana) un nodarbību izdevumus.

Lai pieteiktos, zvani pa tālruni 29792717. Papildu informācija publicēta "Jauniešu līderu skolas" mājas lapā www.jaunielideri.lv.

Jauniešu līderu skolu veido biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu (Lietuva) Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projekta kopējais budžets ir 217 000 eiro, no kuriem 85% veido Eiropas Savienības finansējums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: