Vakar Daugavpils tiesā bija paredzēts skatīt lietu par bufernaftu, kas atradās Latvijas teritorijā esošajos naftas cauruļvados Polocka-Ventspils un Polocka-Mažeiķi. Tomēr saistībā ar prasītāja lūgumu lietai pievienot papildu pierādījumus, lietas izskatīšana atlikta.

Prasītājs šajā lietā ir Novopolockas republikāniskais unitārais naftas transportēšanas uzņēmums "Družba" un atklātā AS "Polocktransneft Družba". Lietas tālāka izskatīšana noteikta 15.septembrī.

Jau ziņots, ka 16.maijā strīda par bufernaftu skatīšanu tiesai nācās atlikt, jo lietas materiāli nebija paspējuši pienākt no Latgales apgabaltiesas, kurp tie tika nosūtīti saistībā ar SIA "LatRosTrans" lūgumu noņemt naftai arestu.

Latgales apgabaltiesa ir noraidījusi SIA "LatRosTrans" lūgumu noņemt naftai arestu, atstājot spēkā Daugavpils tiesas lēmumu, kurš aizliedz jebkādu darbību gan ar to naftu, kas ir SIA "LatRosTrans" naftas cauruļvadā, gan ar to, kas jau ir izsūknēta un glabājas SIA "Ventspils nafta termināls" rezervuārā.

Kā liecina portālā "tiesas.lv" publicētā informācija, tiesai jāskata Novopolockas republikāniskā unitārā naftas transportēšanas uzņēmuma "Družba" un atklātās AS "Polocktransneft Družba" prasība pret SIA "LatRosTrans" par īpašuma tiesību atzīšanu un aizliegumu lietot un izmantot kustamo mantu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: