Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Valsts Izglītības satura centra rīkotais Kurzemes novada radošais mūsdienu deju konkurss, kurš pulcēja deju kolektīvus, vadītājus un horeogrāfus no visas Kurzemes. Ventspils Kultūras centra deju studija “Prieks” konkursā ieguva gan Augstākās pakāpes, gan arī II pakāpes novērtējumu.

Konkursā kolektīvi piedalījās ar jaunrades dejām. Kolektīvus vērtēja pēc dejas idejas oriģinalitātes, tehnisko izpildījumu, izteiksmes līdzekļiem un māksliniecisko izpildījumu kopumā. Deju studija “Prieks” konkursā piedalījās ar visiem četriem kolektīviem un startēja gan B kategorijas, gan A kategorijas grupā.

B kategorijas grupā startēja abas jaunākās grupas - “Mini Lāsītes” (pirmsskola) ar deju “Notikums ar mušu” un “Lāsītes” (1.-3.klase) ar deju “Zvaigžņotā nakts”. Abas grupas sava vecuma kategorijā ieguva Augstākās pakāpes.

A kategorijas grupā startēja grupa “Prieks” (5.-7.klase) ar deju “Spēlējoties tumsā”, iegūstot I pakāpi, un “Lielais Prieks” (8.-12.klase) ar deju “Prāts sirdij nenoteiks”, mājās vedot II pakāpes novērtējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: