Smieklu dienas novakarē klausītāju pārpildītā Pārventas bibliotēkā muzicēja Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagogi.

Koncerta programmā savijās 19. , 20. un 21. gadsimtos sacerētas koncertetīdes, programatiski skaņdarbi, dejas, kinomūzika, divi popūriji un dziesmas. Azartiski un pārliecinoši izskanēja solo (Anna Dorofējeva, Aleksandrs Jalaņeckis, Silvija Pēdiņa, Daina Salmiņa, Sergejs Somiks, Santa Treilība, Ziedonis Zaikovskis) un ansambļu priekšnesumi. Klausītāju un koncerta dalībnieku kopīgi nodziedātā Daudz baltu dieniņu …sveica dzimšanas dienā saksofona spēles vecmeistaru Ziedoni Zaikovski.

 

Ovācijas un sajūsmas saucienus izpelnījās atraktīvais duets Aleksandrs Jalaņeckis- Daina Salmiņa pēc popūrija Ja Karmena būtu…atskaņojuma un daudzsološais, savas daiļrades sākuma posmā esošais, dziļā nopietnībā muzicējošais (reizēm arī dejojošais) populārās mūzikas ansamblis Dainis Brauns, Renārs Lācis, Ritvars Garoza, Andris Grigalis, Edvards Grieze un Guntis Kaģis, kuru priekšnesumā izskanēja „Pie jūras dzīve mana” un „Grāvējs”.

Pedagogu koncerts notika pēc skolas atbalsta fonda ierosmes, to organizēja un kopā turēja Inga Cīrule, programmu vadīja Gunta Bauģe.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: