Svētdien, 13. augustā plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” pulcēsies mazi un lieli, lai baudītu aizraujošo dienu kopā ar Deju studiju “Deguntiņš uz augšu” un piepūšamajām atrakcijām!

Šajā pasākumā būs lieliska iespēja iepazīt Deju studiju “Deguntiņš uz augšu” draudzīgo kolektīvu, kurā dejos jauni un enerģiski dejotāji. Studijas devīze ir “Smaidi visur un vienmēr, sev un citiem par prieku!”. Šī deju studija ir pirmā šāda veida Ventspilī un jau ir iepazīstinājusi ar savu enerģiju un radošumu.

Šis kolektīvs lepojas ar sasniegumiem festivālos un konkursos, kuros tika iegūtas godalgotas vietas. Nesenās uzvaras mūsdienu deju radošajā konkursā “Deju ritmi 2023” un “Talsu deju un aerobikas 25. festivālā” liecina par dejotāju dedzību un talantu.

Studijas vadītāja Svetlana Grundmane aicina bērnus no 3 gadu vecuma iestāties Deju studijā “Deguntiņš uz augšu” un apgūt mūsdienu deju prasmes, pavadot brīvo laiku aktīvi un radoši, kā arī nostiprinot veselību un fizisko sagatavotību.

Pasākumā būs pieejamas dažādas piepūšamās atrakcijas bērnu priekam.

Bezmaksas pasākums.

Pasākumu organizē Ventspils Kultūras centrs, atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: