Pašvaldības iestāde ‘’Ventspils Komunālā pārvalde’’ aicina konkursa “Pilsētas rota 2023” dalībniekus un “Skats no malas” kartiņu saņēmējus ar uzaicinājumu doties ekskursijā, pieteikt dalību ekskursijai, kas tiks organizēta piektdienā, 11. augustā.

Konkursa “Pilsētas rota 2023” ekskursijas dienā tiks apmeklēti Kurzemē skaistākie dārzi un stādu audzētavas, maršrutā Ventspils – rožu stādu audzētava un daiļdārzs “Rozītes” Tukuma novadā – stādu un dārzkopības veikals ar skaisti iekoptu saimniecību “Celmu pasaule” Tukuma novadā – dārzs un audzētava ar plašu dienlilliju selekciju “Dienlilliju dārzs” Talsu novadā – Gunas Skujiņas privātais dārzs Abavas senlejā – Ventspils.

Ekskursijas dalībnieki tiek aicināti pulcēties laikus - izbraukšana š.g. 11. augustā, plkst. 8:00, no Ventspils Olimpiskā centra stāvlaukuma (no Lielā prospekta puses). Pieteikties ekskursijai var zvanot pa tālruni 63624269 vai rakstot uz e-pastu: ŠEIT! līdz š.g. 8. augustam, plkst. 15.00.

Aicinām konkursa dalībniekus un “Skats no malas” kartiņu saņēmējus piedalīties braucienā, lai gūtu jaunas un radošas idejas, kā papildināt savu sapņu dārzu, smelties iedvesmu no profesionāļiem, kā arī lai papildinātu savu stādu kolekciju!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: