Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina uz radošu un atraktīvu kopā būšanu zinātnes centra skaistajā terasē, kur ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties dažādās bezmaksas aktivitātēs un pavadīt laiku lieliskas mūzikas pavadījumā DJ Toma Grēviņa izpildījumā. Terases svētki norisināsies sestdien, 5. augustā, plkst. 12 – 16 Ventspils pilsētas svētku ietvaros.

Pēc Ventspils pilsētas svētku gājiena visi aicināti doties uz VIZIUM Terases svētkiem, kur sev piemērotas aktivitātes atradīs gan lieli, gan mazi, gan ģimenes, gan draugu kompānijas, kā arī tie, kuri vēlas vienkārši atpūsties lieliskas mūzikas pavadījumā, malkojot gardu dzērienu.

Terases svētku apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādos VIZIUM zinātnes eksperimentos un tehniski radošajās darbnīcās, kurās tiks veidotas katapultas un vēja rādītāji, spēlēts robotu hokejs, iepazīta hromatogrāfija, virsmas spraigums, kā arī notiks radoša darbošanās ar tehnoloģijām.

Ventspils Digitālais centrs piedāvās piedalīties aktivitātē “Vecāki arī ir stilīgi”, kuras laikā vecāki kopā ar bērniem iepazīs populāro lietotni TikTok, apgūstot vienkāršus deju soļus un izveidojot video, kuru pēc tam saņems uz savu e-pastu. Tāpat pieaugušajiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas un asināt prātu “Cietajos riekstos”.

Ikviens piedzīvojumu meklētājs varēs pārbaudīt savas orientēšanās spējas, meklējot izeju no lielā labirinta, kas atradīsies zālājā pie zinātnes centra terases ieejas, bet enerģijas lādiņu svētkiem piešķirs Marijas deju studijas audzēkņu priekšnesumi, aicinot izkustēties arī klātesošos. Un, protams, svētki ir jāiemūžina skaistās fotogrāfijās, ko svētku viesiem būs iespēja izdarīt Foto kastē, uzreiz saņemot foto izdruku par piemiņu.

Terasē būs izveidota chill zona ar pufiem, kur Terases svētku viesi varēs atpūsties, pabaudīt kopējo svētku atmosfēru un mūziku atraktīvā DJ Toma Grēviņa izpildījumā. Par iespēju iegādāties dzērienus un uzkodas rūpēsies kafejnīca “West Cafe”.

Visas aktivitātes zinātnes centra terasē būs bezmaksas, bet apmeklēt zinātnes centra ekspozīciju iespējams, iegādājoties ieejas biļetes zinātnes centra kasē vai mājas lapā. Zinātnes centra ekspozīcijas zālē vienlaicīgi var uzturēties ierobežots apmeklētāju skaits, tiklīdz tas tiek sasniegts, biļešu tirdzniecība uz laiku tiek pārtraukta. Apmeklētāji aicināti būt saprotoši, kā arī iegādāties biļetes iepriekš mājas lapā, tādējādi rezervējot sev apmeklējuma laiku.

Seko VIZIUM sociālajos tīkos un uzzini pirmais! Facebook, Instagram, TikTok @viziumventspils.

Ventspils Digitālā centra rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra un Ventspils zinātnes centra VIZIUM mājaslapā, sociālajos tīklos, kā arī drukātajos izdevumos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: