Jau vairākus gadus IT apmācību organizācija ''TDL School'' kopā ar IT profesionāļiem no uzņēmuma ''TestDevLab'' bez maksas rīko intensīvas ''TestDevLab Summer School'' tehnoloģiju apmācības. To gaitā ikviens interesents var apgūt programmatūras testēšanas pamatus un tas var kalpot par labu atspēriena punktu veiksmīgas IT karjeras aizsākšanai.

Šovasar apmācības angļu valodā klātienē, darba dienās no 14. līdz 23. augustam, uzņēmuma ''TestDevLab'' birojā (Pils iela 45). Šobrīd ir atvērta pieteikšanās apmācībām un tām aicinām pieteikties ikvienu, kam ir IT pamatzināšanas, vēlme mācīties un kļūt par veiksmīgu IT profesionāli.

Šajās apmācībās dalībnieki apgūs teorētiskās un praktiskās zināšanas trīs moduļos:
    • Ievads programmatūras testēšanā
    • Java programmēšana
    • Tīmekļa vietņu testēšanas automatizācija ar Java un Selenium

Apmācības vadīs pieredzējuši speciālisti un tajās kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar modernām programmatūras izstrādes un testēšanas tehnoloģijām. Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus. Tā kā šīs apmācības notiks klātienē, tas dos iespēju visas neskaidrības uzreiz izrunāt ar pieredzējušiem inženieriem.

Mācību laikā kursa dalībnieki varēs demonstrēt iegūtās zināšanas, veicot pasniedzēju uzdotos uzdevumus. Kursa absolventi saņems sertifikātu un labākajiem būs iespēja iegūt apmaksātas prakses vietas uzņēmumā ''TestDevLab'', lai turpinātu pilnveidot savas IT zināšanas reālos starptautiskos projektos. Tas ir īpaši nozīmīgi šobrīd, kad vairums  IT uzņēmumu neraujas savas komandas papildināt ar praktikantiem bez reālas darba pieredzes. Šī ir lieliska iespēja kā uzsākt karjeru programmatūras testēšanas jomā.

Uzzini vairāk par apmācībām, kā arī reģistrējies tām tīmekļa vietnē ŠEIT!

''TDL School'' darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru un un kļūt par programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem vai vēlas papildināt savas zināšanas minētajās jomās.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    kaktuss 21.07.2023, 15:06:55

    Tad vajag vai nevajag IT pamatzināšanas?

  • 0
    Doktors 21.07.2023, 15:14:39

    Vajag priekszinasanas elementaras darba ar datoru, un nedaudz sapratnes. Tiesa, pec apmacibam tiek piedavata prakse 500 eur/men. Katrs pats var lemt, daudz vai maz. Bet noteikti Rimi vai Lidl var nopelnit vairak.

  • 0
    Johny Bannis 24.07.2023, 01:31:05

    Kā var saprast, vai kandidāts ir atbilstošs šīm apmācībām?

  • 0
    Kristaps Skutelis 24.07.2023, 14:03:17

    Sveicināti! Te Kristaps no TestDevLab. Lai pieteiktos šīm bezmaksas apmācībām, dalībniekiem ir jābūt vismaz pamata līmeņa izpratnei par IT jomu. Tātad, ir jāprot ne tikai apieties ar datoru, bet ir kaut aptuveni jāsaprot, kas ir programmatūras kods, un, piemēram, kas ir cikli tajā. Pieteikumi tiks rūpīgi izvērtēti un no tiem kursiem apstiprināti tiks ne tikai zinošākie, bet arī motivētākie dalībnieki.

    Vēlos uzsvērt, ka šoreiz apmācības pamatā ir paredzētas Ventspils un tās apkārtnes iedzīvotājiem, tāpēc aicinu izmantot šo iespēju ne tikai iemācīties perspektīvas profesijas pamatus, bet arī gūt iespēju uzsākt veidotu savu IT karjeru. Mēs varam iedot labu zināšanu pamata bāzi, taču tālāk jau katrs cilvēks individuāli ir atbildīgs par savu karjeru un tās izaugsmi. Kopumā IT joprojām ir ļoti perspektīva nozare, kur gudri darīts darbs ir arī labi atalgots.

    Droši rakstiet man privāti, ja vēl ir kādi jautājumi: kristaps.skutelis@testdevlab.com

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: