Ventspils Piedzīvojumu parka petankas laukumos noslēdzās Ventspils pilsētas 12. atklātā čempionāta petankā trijnieku komandu sacensības. Lai noskaidrotu labāko trijnieku, četras komandas jūlijā aizvadīja divus savstarpējo spēļu apļus.

Ventspils čempionāts ir labs treniņš tā dalībniekiem pirms dažādiem startiem atlikušajos Latvijas čempionātos, tāpēc, lai radītu līdzvērtīgu un sīvu konkurenci starp komandām, spēlētāji trijnieku komandās jau otro sezonu tiek ielozēti no trīs groziem, tā katru komandu nodrošinot ar bumbu sitēju, licēju un vidējo spēlētāju, kurš var gan izsist, gan pielikt bumbas.

Atzīmējoties ar piecām uzvarām sešās spēlēs, par čempionāta trijnieku komandu uzvarētājiem kļuva Andris Padrevics, Silva Vensberga, Kristīne Vilka, otro vietu ar trīs uzvarām izcīnīja Raido Blumbergs, Sigita Blumberga un Inga Apmane. Čempionāta 3. vietā ierindojās Nauris Bogdanovičs, Elīna Stupele un Agita Puriņa, kas ar izcīnīto/zaudēto punktu starpību apsteidza Normunda Priedes, Guntas Milleres, Evas Martinsones trijnieku.

Ventspils pilsētas čempionāts turpināsies 8. un 10. augustā, kad tā dalībnieki sacentīsies precizitātes metienu izpildījumā jeb TIR disciplīnā. Līdz tam, šajā sestdienā kluba labākajiem jaukto pāru dalībniekiem būs jāaizstāv Latvijas gods Baltijas jaukto pāru sacensībās, nākamajās brīvdienās - sestdien, 5. augustā, dāmas Lucavsalas laukumos cīnīsies Latvijas dubultspēļu čempionātā, bet svētdien, 6. augustā, gan sievietes, gan vīrieši Salaspils laukumos cīnīsies par Latvijas čempiona godu TIR disciplīnā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: