Ventspils Pilsētas svētku organizatori aicina iedzīvotājus un pilsētas viesus, kā arī pašvaldības uzņēmumus un iestādes piedalīties svētku gājienā, kas notiks 5. augustā no plkst. 11 līdz 12 maršrutā Lielais prospekts posmā no Katoļu līdz Brīvības ielai.

Kā ik gadu, augusta pirmajā nedēļas nogalē Ventspils svin svētkus. Šogad tiks atzīmēta pilsētas 700+33 dzimšanas diena VENTSPILS SVĒTKI - VIRPULĪ. Par godu svētkiem, līdztekus visdažādākajiem pasākumiem, notiks arī tradicionālais, iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītais svētku gājiens.

Mudinot ikvienu piedalīties šajā aktivitātē, organizatori uzsver, ka, tikai iesaistoties un kopīgi darbojoties, svētki izdosies tādi, kas radīs prieku un lepnumu gan pašiem pilsētniekiem, gan viesiem.

Pilsētas svētku gājienā aicināti piedalīties Ventspils pašvaldības iestādes, uzņēmumi, dienesti, filiāles un citi. Veidojot atraktīvus darbinieku tērpus, izvēloties prezentācijas veidu vai īpašu tehniku parādei, uzņēmumi ne vien iepriecinās klātesošos, bet arī gūs iespēju prezentēt savu uzņēmumu un kolektīvu plašam skatītāju lokam. Kuplināt gājienu īpaši gaidīti arī Ventspils pilsētas iedzīvotāji un viesi, draugu un radu saimes.

Pieteikties gājienam iespējams līdz 24. jūlijam e-pastā: svetku.gajiens@ventspils.lv, norādot uzņēmuma vai iestādes nosaukumu, atbildīgās personas kontaktinformāciju, informāciju par gājiena dalībnieku un tehnisko vienību skaitu, kā arī informāciju gājiena komentētājiem.

Papildu informācija pa tālr.: +371 26632410, kontaktpersona – Sigita Migoļa.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    +Arājs 1488/2 17.05.2023, 18:15:22

    Pašvaldības iestādēm un uzņēmumiem piedalīšanās,protams,obligāti brīvprātīga?Vai otrādi-brīvprātīgi obligāta.

  • 0
    Pornieks 18.05.2023, 08:53:30

    Jā, bet ko jūs te gribējāt??
    Visdrīzāk ka arī zinu kas paši esat par cilvēkiem, ko no jums gaidīt un ko vairs nē.

  • 0
    Spīdola 25.05.2023, 09:52:50

    Sakiet, kad būs Jūras (bij. Zvejnieku) svētki šogad? Gadiem tie bija jūlija 2.nedēļas beigās? Kā šogad?

  • -3
    Ventspils Kultūras centrs 25.05.2023, 11:21:43

    Jūras svētki Ventspilī piedzīvos daudz jaunumu. Lai dotu godu lielajiem Dziesmu un deju svētkiem, Jūras svētkus Ventspilī svinēsim jūlija pirmajā nedēļas nogalē - 1. jūlijā.
    Mainīsies arī vieta. Sakarā ar Ostas ielas promenādes remontdarbiem, svētku norises tiks izvietotas jaunajā Ostas ielas promenādes daļā, kas atrodas paralēli Kr.Valdemāra ielai ar brīnišķīgo boju ekspozīciju, loču kuģi “Rota”, “Mīlestības bāku” un vides objektu “Dzenskrūve”.

  • 0
    Spīdola 25.05.2023, 11:24:06

    Paldies. Tā arī izspriedām, ka Dziesmu svētku dēļ.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: