Pēc vairāku gadu pārtraukuma 5. un 6. augustā, Ventspils pilsētas svētku ietvaros, dragreiss atkal iekaros Ventspili. Adrenalīns virmos Ventspils lidostas teritorijā, jaudīgākās automašīnas pulcēsies vienuviet!

''Dragreiss un tā dalībnieki šogad sevi lieliski parādīs Ventspils lidostā pilsētas svētku ietvaros. Šis pasākums, Latvijas dragreisa sezonas ietvaros, būs vērienīgākais un skatītājiem interesantākais. Būsim parūpējušies par to, lai ikvienam pasākuma un Ventspils pilsētas svētku apmeklētājam būtu interesanti vērot šīs sacensības, par to īpaši vēlamies pateikties Ventspils Sporta un Kultūras pārvaldei un Ventspils Kultūras centra vadībai. Pasākumā klātienē būs vērojamas Latvijas, Lietuvas, Polijas un Zviedrijas jaudīgākās automašīnas šajā disciplīnā, tādēļ varam garantēt, ka Ventspilī motori rūks vēl nebijušos toņos!'', komentē pasākuma organizatore Jolanta Lāce.

Pasākuma organizatori arī aicina standarta auto īpašniekus piedalīties sacensībās standarta auto klasēs, mudinot par drošu braukšanu trasē, nevis ielās.

''Pasākuma ietvaros norisināsies šogad iespaidīgākais auto klubu un dažādu auto sporta disciplīnu  saiets. Aicinām ikvienu auto klubu īpašnieku sazināties ar mums un piedalīties auto izstādē, jo būs sarūpēts iespaidīgs balvu fonds no mūsu sadarbības partneriem'', informē sacensību un auto izstādes direktore Elīna Saliņa.

Pirmajā dienā būs kvalifikācijas braucieni un dažādi šovi un auto klubu izstādes. Otrā diena iesāksies ar finālu braucieniem un noslēgsies ar jaudīgāko auto īpašnieku apbalvošanu.
Vairāk info Facebook: Latvijas Dragreiss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: