5. aprīlī plkst. 18 uz teātra nama ''Jūras vārti'' skatuves kāps lācēns Ričijs Rū, lai kopā ar Reiniku ģimeni un draugiem atdzīvinātu piedzīvojumus, kas attēloti grāmatā un dziesmu albumā ''Ričijs Rū rīko koncertu''.

Koncertuzvedumā pie mazajiem skatītājiem dosies Lauris Reiniks, Rūta Reinika-Preisa, Edgars Šteins, Beāte Svarinska, Anita Levša, Sofija Timma un Ričards Preiss. Uzvedumā iekļauto dziesmu studijas producents ir Jānis Zvirgzdiņš, ilustrāciju autore Guna Miķelsone, horeogrāfe Beāte Svarinska, tērpu māksliniece Anita Znutiņa, scenogrāfs Egīls Kupčs, režisors Valdis Pavlovskis un producents Jānis Kļaviņš.

“Iedvesmojoties no vecmammas dzejoļu krājumiem, centos iedzīvināt tēlus, lai kopā ar dēliņu Ričardu varētu tos lasīt un arī izdziedāt atraktīvā veidā. Tā radās sirsnīga grāmatiņa ar mīļiem un saprotamiem tēliem no manas bērnības. Prieks, ka māksliniece Guna Miķelsone precīzi uztvēra manas izjūtas, ko lieliski papildina arī Laura Reinika radītais muzikālais ietērps. Esmu pārliecināta, ka kopā esam radījuši brīnišķīgu dāvanu ikvienai ģimenei, kurā aug zinātkāri, radoši un mūziku mīloši bērni,” pauž projekta idejas autore un izpildītāja Rūta Reinika-Preisa.

Savukārt, Rūtas brālis, populārais mūziķis Lauris Reiniks uzsver, ka bērni ir prasīga un godīga auditorija, tāpēc komponēt pašiem mazākajiem klausītājiem ir liels izaicinājums. “Galvenais vērtētājs bija mazais Ričards, kurš, par laimi, tapušās dziesmas bija gatavs klausīties atkal un atkal,” norāda dziesmu autors.

Koncerts ilgs nepilnu stundu un ir piemērots arī vismazākajiem skatītājiem. Pēc koncerta būs iespējams iegādāties “Ričijs Rū” grāmatiņu, mūzikas albumu un arī spēļu lācēnu.

Koncertuzvedumu organizē SIA Forte Production. Biļetes iegādājamas biļešu tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze”, kā arī teātra nama “Jūras vārti” un koncertzāles “Latvija” kasēs. Biļetes nepieciešams iegādāties ikvienam pasākuma apmeklētājam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: