Lai nodrošinātu Ventspils zinātnes centra VIZIUM apmeklētājiem iespēju iegādāties biļetes internetā, kā arī iespēju internetā rezervēt ierašanos konkrētā laika posmā, tādējādi garantējot, ka ierodoties zinātnes centrā nebūs jāstāv rindā, tiks ieviesta tiešsaistes rezervācijas un apmaksas sistēma.

Izmantojot šo sistēmu, klientiem būs iespēja veikt rezervāciju tīmekļa vietnē vizium.lv un mobilajā lietotnē. Lietotne pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem, nodrošinot četru valodu – latviešu, angļu, krievu un lietuviešu atbalstu. Biļešu apmaksu būs iespējams veikt, izmantojot attiecīgās valsts banku internetbankas vai veicot apmaksu ar kredītkarti. Biļešu rezervācijai pirmajā reizē klientam jāveic īsa reģistrācija, ievadot telefona numuru, savu vārdu, e-pasta adresi un paroli. Pateicoties reģistrācijai, klientam ir iespējams saņemt atgādinājumu par vizītes sākumu, atstāt atsauksmi, kā arī turpmāk saņemt paziņojumus par zinātnes centra jaunumiem.

Rezervētajam ekspozīcijas zāles apmeklējumam tiks piedāvāti divi ierašanās laiki – no plkst. 10 un no plkst. 14. Katrā laika posmā paredzēts rezervēt 50 biļetes.

Klientam izvēloties "ātrās rindas" iespēju, tiks piemērota maksa 5% apmērā no biļešu cenas.  Papildus pie biļešu standarta cenas tiks pieskaitīta arī komisijas maksa par biļešu iegādi tiešsaistē:
•2,5% (minimālā summa 0,15 EUR) + PVN, ja apmaksu veic, izmantojot internetbanku;
•5% (minimālā summa 0,15 EUR) + PVN, ja apmaksu veic, izmantojot kredītkarti.

Precīzas biļešu cenas būs redzamas biļešu iegādes brīdī.

Zinātnes centra biļešu tirdzniecību internetā plānots uzsākt septembrī.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pilsēta 31.08.2022, 13:22:54

    Ar tādām zinātnes inovācijām marsa iekarošana nav vairs aiz kalniem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: