Pie svarīga panākuma Latvijas 2. līgas čempionātā tikuši JFK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 4:0 pieveica FK Liepāja-2 spēlētājus, tā saglabājot pirmo vietu Rietumu grupā.

Ventspils rindās atgriezušies un šajā mačā jau debitēja Mariss Bite un Niks Jansons, bet vārtos šoreiz stājās Alekss Petrovs, aizvietojos sasirgušo pamatvārtsargu Eduardu Kušnerenko.

Rezultāts tika atklāts jau septītajā minūtē, kad pie soda sitiena izspēles pie tālā staba nepiesegts palika Artēmijs Lučins, kurš bija precīzs, gūstot savus pirmos vārtus sezonā. Lai gan tik ātri tika gūta pirmie vārti, spēlē kopumā noritēja līdzīgā cīņā, bija daudz cīņas un netrūka arī brīdinājumu. Momentu pie Petrova sargātajiem vārtiem gan nebija daudz, bet puslaika izskaņā ar pāriešanu uzbrukumā pārāk labi neklājās arī ventspilniekiem, līdz viens no pretuzbrukumiem beidzās ar precīzu sitienu – no tuvas distances vārtus guva Kirils Markovs, panākot 2:0.

Otrajā puslaikā turpinājās kārtīga kurzemnieku cīņa un vienu brīdi vairāk noskrieties par dabūja Ventspils fizioterapeits Džamals Huseionovs, kurš steidza palīdzēt abu komandu spēlētājiem. Arī mača izskaņa atkal labāka padevās ventspilniekiem, kas spēlei noslēdza ar vēl diviem vārtu guvumiem. 3:0 81. minūtē panāca Dāvis Kaņeps, bet pamatlaika pēdējā minūtē no soda laukumā robežas gandrīz precīzi tālākajā devītniekā trāpīja Ņikita Rozancevs. Uzvara 4:0! Jāpiebilst, ka šajā mačā komandu atbalstīja ap 400 līdzjutēju.

Jau šajā svētdienā Ventspils aizvadīs nākamo maču, viesos tiekoties ar FK Aliance.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: