Skolēnu pavasara brīvlaikā no 14. līdz 18. martam Ventspils bibliotēka aicina skolēnus uz pasākumiem gan klātienē, gan attālināti – būs iespēja izpaust savus talantus radošajās darbnīcās, piedalīties izzinošās viktorīnās, kopīgi lasīt grāmatas un klausīties jaunāko grāmatu apskatus, spēlēt Xbox spēles un galda spēles.

Pirmdien, 14. martā, plkst.14 bērni aicināti uz radošo darbnīcu "Putnu pētnieks" Gāliņciema bibliotēkā, kur ar dažādu uzdevumu palīdzību, krāsojot un zīmējot, varēs iepazīt Latvijas dabā sastopamos putnus un to paradumus.
Bērnu bibliotēkā ceturtdien, 17. martā, plkst.12 notiks radošā darbnīca "Pavasara gaidīšana", kurā varēs izgatavot pavasarīgus dekorus savai istabai.

Bibliotēka sagatavojusi arī izzinošas viktorīnas. Pārventas bibliotēka aicina 1.- 9. klašu skolēnus pārbaudīt savas zināšanas par Dž. K. Roulingas grāmatu varoni Hariju Poteru, piedaloties literārajā viktorīnā 15. martā plkst.14 klātienē un arī attālināti ZOOM platformā.
Savukārt Gāliņciema bibliotēkā ceturtdien, 17. martā, plkst.11 notiks "Pavasara viktorīna" - iespēja pārbaudīt un papildināt savas zināšanas par pavasara tēmu.

Skolēni aicināti brīvlaikā iepazīt Ventspils bibliotēkā pieejamās grāmatas, arī šobrīd tik populāros japāņu komiksus jeb mangas, galda spēles, filmas u.c materiālus. 17. martā plkst.15 Pārventas bibliotēka aicina skolēnus uz galda spēļu pēcpusdienu, bet Bērnu bibliotēkā un Pārventas bibliotēkā katru darba dienu skolēnu brīvlaikā no plkst.12 līdz 17 būs iespēja aizraujoši pavadīt laiku, spēlējot Xbox spēles.

Apmeklējot Galveno un Bērnu bibliotēku var apskatīt izstādi ''Jūras stāsts'' – Ventspils skolēnu radošos darbus, kas tapuši konkursā ''Es dzīvoju pie jūras''.

Mūzikas bibliotēkā darba dienās no plkst.10 līdz 18 var baudīt mūziku audiokrēslos, audiotelpā vai pavadīt laiku klusuma telpā, izmēģināt instrumentu spēli: klavieres, sintezatoru, akordeonu un blokflautu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: