Saskaņā ar valstī ieviestajiem stingrajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem no 21. oktobra līdz 15. novembrim koncerti, kas plānoti koncertzālē ''Latvija'', nenotiks.

Atcelts kontrabasista Oskara Bokanova un pianista Riharda Plešanova koncerts, kam bija jānotiek 24. oktobrī koncertzāles Mazajā zālē. Tāpat nenotiks 30. oktobrī plānotais ērģeļmūzikas un mēmā kino vakars. Savukārt Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba organizētais koncertuzvedums ''Savas zemes sargs'' pārcelts uz nākamā gada 7. maiju.

Iepriekšpārdošanā iegādāto biļešu īpašnieki naudu var atgūt SIA ''Biļešu Paradīze'' noteiktajā kārtībā. Ja biļetes pirktas internetā, nauda tiks atgriezta maksātāja kontā automātiski, bet, ja biļešu iegāde notikusi klātienē, naudu iespējams atgūt, vēršoties jebkurā ''Biļešu Paradīzes'' kasē.

Neskaidrību gadījumā biļešu īpašnieki, kā arī citi interesenti aicināti zvanīt uz informatīvo tālr. +371 25773303

Lasi vēl

Komentāri (11)

  • -2
    Skuja ,Vilis 22.10.2021, 20:16:40

    Palielinoties līķu daudzumam,koncertzālē varētu iekārtot pagaidu morgu.

  • 0
    Vairus 23.10.2021, 06:02:00

    Koncertzāle "Covid Latvija"

  • 0
    tiešām suns 24.10.2021, 10:38:16

    var paķert klāt arī titāniku.

  • -14
    Katja 25.10.2021, 10:48:16

    Skumji noraudzīties uz kultūras iestādēm, kuras Covids jau kārtējo reizi skar visvairāk, bet vēl skumjāk ir lasīt šeit komentārus.

    Jā, arī koncertzāle Ventspilī šobrīd stāv tukša, bet tā ir arī Cēsīs, Liepājā un Rīgā... nekur nekas nevar notikt, bet bez šādām trulām, tiešām nekulturālām asprātībām gan var iztikt!

    Kurš gan varēja paredzēt, ka būs tāds Covids vispār kādreiz... ka nevarēsim satikties ar saviem radiem/draugiem, kur nu vēl doties uz koncertiem, vai ka 2019.gadā notika pēdējie (uz kādu laiku) lielie vasaras festivāli... Ko tik nebūtu tad vēl sadarījuši, ja būtu zinājuši, vai ne?

  • -15
    Marta P 25.10.2021, 11:10:21

    Skaidrs, ka priecāties par šo visu spēj tikai Landmanis ar Kristovski, jo viņi no sākuma gala ir bijuši pret kultūru Ventspilī, gan jau arī Latvijā! Tagad laimē berzē plaukstas, ka var teikt, ka "koncertzāle tukša". Bet tukša tā tik dēl ierobežojumiem, jo līdz tam tur notika i koncerti, kas bija iecienīti, gan bērnu čalas no mūzikas skolas un mūzikas vidusskolas tur bija manāmas ik dienu!
    Protams, viņiem labāk, ka nav ne sports, ne kultūra, tie labprātāk uzbliezīs kādu azartspēļu vietiņu, kur cilvēkiem degradēties, jo zināms, ka kultūra un sports cilvēkus attīsta, uzlabo pašsajūtu, izglīto - un šādus Ventspilniekus viņi nevēlas, jo tas traucēs viņiem izpildīt lielo Ventspils gremdēšanas plānu!

  • 0
    Valters 25.10.2021, 23:18:56

    Pasaki vēl, ka Landmanis ar Kristovski piedalās kovidafērā!

  • -3
    Marta P 29.10.2021, 15:29:20

    Tādas varas viņiem nav, cerams nekad nebūs!

  • 0
    Spīdola 28.10.2021, 22:00:44

    Tiešām, bija jau nedaudz piemirsusies Martap ar savu "virsuzdevumu".Martap, gribi izteikties (vai jāizsakās) par Landmani un Kristovski, dari to forumā, cik vēlies. Šeit tēma par atceltiem koncertiem, bet, kā redzam, tas pat nav pamanīts. Toties žults pār diviem antilembergistiem tiek izgāzta "no sirds" vienalga kurā tēmā. Tavs kumīrs sēž ieslodzījumā.Ieslodzīto problēmas nav mūsējās.Mums te ārpus cietuma mūriem primārās ir citas lietas. Cietumniekiem savas. Kā ūdens un eļļa, kas nesajaucas.

  • 0
    Margrieta 666/7 29.10.2021, 06:45:15

    Tā jau laikam tā kucīte - lembergistu vaukšķe?

  • -4
    Marta P 29.10.2021, 15:37:45

    Krima, es skaidri redzu par ko ziņa, arī saprotu par ko rakstu. Jā, man ir sāpe par to, ka divi politiķi, kas pirms vēlēšanām dzied to, ka ir PAR ventspilniekiem, spēj pateikt, ka mums koncertzāle nav bijusi vajadzīga, ka kultūra šeit Ventspilī nav vajadzīga.
    Jā, man sāp šāda attieksme pret mani un citiem Ventspilniekiem, ka redz mums te neko nevajag. Tagad pieķērušies ostai - arī darba vietas mums nevajag?!
    Un jā, pie tik skumjas ziņas, ka pandēmijas dēļ mums ir liegts baudīt tur notiekošos koncertus, es atļaujos izteikt savu viedokli par to, ka mums nebūtu pat šāda varbūtība, ka koncerti būtu, ja tādi kultūras un sporta nīdēji mums Ventspilī diktētu kārtību.
    Un, ja mēģināsiet atspēkot, ka Landmanis jau nav sporta nīdējs, bet gan pretēji -ne s*da, piedodiet, atvainojiet par izteicienu. Viņš sagrāba pašvaldības naudu, kas tika piešķirta hokejam un notinās. Un lai arī kā te spirinās un pārsūdz spriedumus - jau 2.instance rāda, ka nauda būs jāatdod ventspilniekiem!

  • -1
    Spīdola 29.10.2021, 18:49:05

    Diez vai kāds domā, ka pilsētai principā nevajag koncertzāli( lai gan par to var debatēt). Drīzāk te ir runa par iedzīvotāju maksātspēju, zemajām algām un šīs būves uzturēšanu, Tas jāskata kontekstā un atbildi zin jebkurš ventspilnieks. Kas attiecas uz hokeju un inaudu, te Ventspilī ir zināmas vairākas versijas. Neviena no tām neatbilst “ sagrāba pašvaldības naudu un notinās” . Ir lietoski pierādījumi konkrētiem cilvēkiem, kas ir, maigi sakot, neglaimojoši naudas pieškjīrējiem. Vai tie jau iesniegti tiesā vai kā savādāk, laiks rādīs. Katrā ziñā gudri cilvēki, par kādiem naudas pieškjīrēji sevi uzskata, nenovērtē pretiniekus par zemu. Tas ne vienu vien ir pazudinājis.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: