28. novembrī plkst. 17 koncertzālē ''Latvija'' izskanēs pazīstamā Latvijas vijolnieka Raimonda Ozola koncertprogramma. Gaidāmais koncerts vienlaikus būs arī jaunā albuma prezentācija.

2019. gadā, atzīmējot savu jubileju, Raimonds Ozols kopā ar draugiem Mārci Auziņu (ģitāra), un Raimondu Macatu (čells, taustiņinstrumenti un mutes harmonikas) sagatavoja instrumentālo programmu ar komponistu N. Paganini un A. Piazollu skaņdarbiem, kas saņēma ļoti augstu klausītāju novērtējumu. 2020. gadā tapa jauns muzikāls projekts ''Trīs Raimondi'', kā arī jauns albums ar Maestro Raimonda Paula mūziku Raimonda Macata oriģinālajos aranžējumos tieši šim muzikālajam sastāvam.

Ventspilī gaidāmā koncerta programma ir izvēlēta atbilstoši plašai klausītāju gaumei un sola emocionālu baudījumu, jo satura veidošana un muzicēšana ir sirds darbs, pirmkārt, pašiem mūziķiem. Pirmajā daļā skanēs fragmenti no Raimonda Ozola jubilejas programmas ar N. Paganini un A. Piazollu mūziku. Savukārt koncerta otrajā daļā jaunu un unikālu skanējumu iegūs Raimonda Paula brīnišķīgā mūzika.

Koncertā piedalīsies arī citi pazīstami Latvijas mūziķi: Mārcis Auziņš (ģitāra), Oskars Sproģis (bass), Artis Orubs (sitamie instrumenti)

Pasākuma organizators SIA ''BRIG'' atgādina, ka visas iegādātās biļetes būs derīgas, bet, ja apmeklēt koncertu novembrī nav iespējams, naudu par nopirktajām biļetēm var atgūt rakstot uz info@biļetesparadize.lv 

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Jeska 21.04.2021, 09:59:32

    Toč notiks? 100 %? 27. novembrī būs pandēmijas pēdējā dienā?

  • -4
    Latvija pāri visām! 21.04.2021, 10:15:02

    Plāndemijas atkritumi taču sola iedarbināt "trešo vilni"...
    Ja tauta nevērsīsies pret to,
    ar melu plāndemiju mūs čakarēs līdz kādam 2025.gadam...
    Un paši varat iedomāties, pie kāda sabrukuma tas novedīs...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: