Svētdien, 11. oktobrī, Piedzīvojumu parks noslēgs vasaras sezonu. Šogad valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ, Piedzīvojumu parka vasaras sezona sākās vēlāk kā ierasts, tas apmeklētājiem tik atvērts 15. jūnijā.

Neskatoties uz ceļošanas un pulcēšanās ierobežojumiem, kas saistībā ar pandēmiju ieviesti Eiropas valstīs, Ventspils Piedzīvojumu parka apmeklējums bijis labs. Piedzīvojumu parkā uzskaitīti ap 250 000 apmeklējumi. Piedzīvojumu parkā aktīvo atpūtu iecienījušas ģimenes ar bērniem un bez pašmāju tūristiem apmeklētāju vidū bijuši daudz Lietuvas iedzīvotāji. Augustā Piedzīvojumu parkā notika arī Vislatvijas nūjošanas 11.festivāls.

Grupas ar iepriekšēju pieteikšanos nākamajās nedēļās joprojām varēs aktīvi atpūsties Kaķa takā un spēlēt peintbolu, kā arī izmantot vēl pieejamās atrakcijas un piknika vietas, bet individuālajiem tūristiem, ja laika apstākļi būs labvēlīgi, aktīvās atpūtas pakalpojumi Piedzīvojumu parkā vēl būs pieejami nākamajā nedēļas nogalē, 17. un 18. oktobrī, par ko informēsim atsevišķi sociālajos tīklos un mājas lapā piedzivojumuparks.lv.

Ventspils skolēnu klasēm, iepriekš piesakoties pa tālruni 28611333, Piedzīvojumu parka pakalpojumus vēl šoruden ir iespēja izmantot ar īpašu atlaidi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: