Ventspils pludmales volejbola laukumos ir noslēgusies vasaras sezona. Tuvākās nedēļas laikā pludmales volejbola laukumos, kā arī pludmales volejbola stadionā tiks noņemts inventārs.

Ventspilniekiem un pilsētas viesiem vasaras sezonā bija pieejami kopā deviņi pludmales volejbola laukumi, no kuriem pieci atrodas volejbola stadionā Zilā karoga pludmalē, divi pie Pārventas pamatskolas un vēl divi pļavā pie Viada degvielas uzpildes stacijas.

Neskatoties uz pandēmijas radītajiem ierobežojumiem, šī vasaras sezona Ventspils pludmales volejbola dzīvē ir bijusi aktīva.

Pludmales volejbola stadionā norisinājās Latvijas čempionāta ERGO OPEN 1. posms, kurā piedalījās labākie Latvijas pludmales volejbola sportisti, kā arī Latvijas čempionāts jauniešiem un sievietēm. Vasaras sezonā pludmales volejbola laukumos tika aizvadīts arī turnīrs ''Jūras kauss'' un šajā turnīrā paralēli sacentās gan pludmales volejbolisti, gan pludmales tenisa spēlētāji.
Ikdienā pludmales volejbola laukumos trenējās pludmales volejbola klubs ''BLOKS'' un volejbola klubs ''Ventspils'', kā arī volejbola amatieru komandas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: