1. maijā apritēja piecpadsmit gadi kopš Latvija ir kļuvusi par Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti. Lai apkopotu šajos gados sasniegto, apzinātu Eiropas devumu Ventspils izaugsmei, Ventspils bibliotēka un Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils organizē foto konkursu jauniešiem ''Ventspils 15 gados ES''.

Foto konkursa mērķis ir veicināt skolēnu un jauniešu līdz 25 gadu vecumam zināšanas par ES fondu finansējumu piesaisti un izlietojumu Ventspils pilsētas attīstībā un iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanā, fotogrāfijās fiksējot objektus, kuri laika posmā no 2004.- 2019. gadam Ventspils pilsētā izveidoti vai atjaunoti, izmantojot ES fondu finansējumu.

Iesniedzamais konkursa darbs ir prezentācija vai video fails, kurā atspoguļoti objekti, kā arī sniegts viena objekta plašāks raksturojums. Prezentācijas kopējais laiks 2 - 4 minūtes.

Konkursa darbi iesniedzami elektroniski biblioteka@ventspils.lv līdz 14. decembra plkst. 24.

Konkursa darbu vērtēšana un uzvarētāju paziņošana - prezentāciju demonstrācija norisināsies 16. decembrī Galvenajā bibliotēkā. Balvas saņems trīs labāko darbu autori.

Trīs labāko darbu autori saņems balvas no SIA “LONAS Latvija”, konkursa dalībniekus apbalvos Ventspils bibliotēka un EDIC Ventspils. Konkursa sponsors lietuviešu uzņēmums LONAS kopš 1993. gada ir uzņēmies rūpes par to, lai cilvēkiem būtu pieejamas kvalitatīvas un komfortablas mēbeles miega stundām: gultas, matrači, virsmatrači, spilveni, guļamistabas pufi un galdiņi. Europe Direct informācijas centra (EDIC) Ventspils darbību finansē Eiropas Komisija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: