Vakar Teātra namā “Jūras vārti” notika Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra rīkotā fotokonkursa izvērtēšanas komisijas sēde, kuras rezultātā tika noskaidrotas Ventspils 2018. gada 40 labākās fotogrāfijas, jaunais talants, kā arī labākie trīs laureāti gan reklāmas, gan mākslas nominācijās.

Atsaucoties uz Ventspils TIC aicinājumam, šogad fotokonkursā startēja 27 autoru 333 fotoattēli, jaunākajam autoram bija 16 gadu. Pilsētas skaistākos skatus iemūžinājuši ne tikai fotogrāfi no Ventspils, bet arī no Rīgas un pat no Amerikas Savienotajām Valstīm.

Tradicionālajai žūrijas komisijai, šogad pievienojās trīs jauni eksperti - fotogrāfs no Liepājas Edgars Pohevičs, Travelnews.lv direktors un fotogrāfs Aivars Mackevičs un Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma mārketinga nodaļas vecākā eksperte Lelde Ineka Benķe. Vērtēšana notika vairākās kārtās, nobeigumā atstājot visgrūtākā lēmumu pieņemšanu - nominācijas Reklāmas foto laureātu noskaidrošanu.

Konkursa galvenais mērķis bija veikt kvalitatīvi veiksmīgu un orģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2019. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai un Ventspils mārketinga vajadzībām.

No 11. līdz 23. septembrim ventspilnieki savu simpātiju no labākajiem 40 fotoattēlu darbiem varēs noteikt balsojumā portālā www.ventspils.lv, bet pēc skatītāju balsojuma, oktobrī notiks 40 labāko darbu izstāde un laureātu apbalvošana.

Jaunā 2018. gada fotoizstāde būs apskatāma gan Ventspilī, gan arī citās Latvijas pilsētās.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: