Aizputē notika Kurzemes kausa izcīņa 7 pret 7 futbolā senioriem 40+ vecuma grupā, kurā cīņā par ceļojošo kausu devās četras komandas: Ventspils, Liepāja, Saldus un Lejaskurzeme.

Komandas aizvadīja viena apļa turnīru, kurā pa septiņiem punktiem izcīnīja Liepājas un Ventspils veterāni. Savā starpā komandas spēlēja neizšķirti 1:1, tāpēc pirmās vietas likteni izšķīra kopīgā gūto un zaudēto vārtu attiecība, kas labāka bija ventspilniekiem. Mūsu futbola veterāni pieveica Saldus komandu ar 4:0 un sagrāva Lejaskurzemi ar 7:0, savukārt liepājnieku kontā bija uzvara ar 4:1 un 5:1. Līdz ar to kausu izcīnīja Ventspils komanda, liepājnieki ieņēma otro vietu, bet trešo ieguva Saldus komanda, kas pieveica Lejaskurzemi ar 3:0. Turnīra tabulu iespējams apskatīt ŠEIT.

Ventspils veterāni ceļojošo kausu mājās atveda jau trešo gadu pēc kārtas. Individuālās balvas Gada veterāns 2018 Ventspils komandā saņēma spēlētāji Andrejs Supe un Germans Rostovs.

Komandas noskaņotas veterānu tradīcijas Kurzemē turpināt, nākamgad pa reizei sacenšoties telpu futbolā, minifutbolā un futbolā 7 pret 7.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: