Latvijas individuālajā čempionātā novusā aizvadīti otrās kvalifikācijas kārtas mači un noskaidroti visi 1/16 fināla dalībnieki.

Atkal teicamas sacensības aizvadīja Arvīds Reinbergs, Ventspilī 29 dalībnieku konkurencē pārliecinoši uzvarot. 11 partijās viņš izcīnīja desmit uzvaras un tuvāko sekotāju apsteidza par četriem punktiem. Tālākajām cīņām kvalificējās 15 labākie katras grupas spēlētāji, tas ir 45 no 120, bet citu ventspilnieku starp viņiem vairs nebija – Ilmārs Raģis un Egīls Ozoliņš palika turnīra tabulas lejasgalā.

1/16 fināla mači risināsies 22. septembrī Durbē, Bauskā un Cēsīs, un čempionātā iesaistīsies arī 2. līgas spēlētāji. No Ventspils novusistiem līdz ar Reinbergu šajā posmā spēlēs arī Guntis Šūlmeistars, Vladimirs Rusakovs un Imants Čaklis, bet no katras grupas ceturtdaļfinālā tāpat iekļūs 15 labākie spēlētāji, kas pievienosies 1. līgā iekļuvušajiem.

Pagājušās sezonas sasniegumi vietu ceturtdaļfinālā jau garantējuši ventspilniekiem Ivaram Jansonam, Aivaram Pētersonam, Bruno Hofmanim un Jānim Čaklim.

Spēlētāju sadalījums līgās

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Rabarberis 10.09.2018, 22:06:27

    Arvīds ir FINSO PK 8.posma uzvarētājs,kas ir izcils rādītājs! Starptautiskās sacensības notika 18.augustā Rīgā un jau šonedēļ 9.posma sacensības notiks Igaunijā. Jācer, ka puisis tajās piedalīsies un sasniegs tikpat labus rezultātus!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: