Piejūras kempingā pulcējās 111 dalībnieki, kopā 27 komandas, lai dotos velo orientēšanās pasākumā pa Ventspili. Dalībniekiem bija jāveic četri uzdevumi – atjautības uzdevumi pirms starta, vietu atpazīšana un atrašana pēc aprakstiem un attēliem, papildjautājumi un Tūrisma informācijas centra uzdevums.

Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi ar pārāk viegliem uzdevumiem, šoreiz bija sarūpēti grūtāki uzdevumi, taču lielākā daļa tika galā arī ar grūtajiem uzdevumiem. Tūrisma informācijas centra sarūpētajā uzdevumā dalībniekiem bija jāfotografē un sociālajos tīklos jāizvieto attēli ar Ventspils tūrisma objektiem un #visitventspils un #izveliesVentspili mirkļzīmēm, par ko trīs komandas ar vislielāko izvietoto attēlu skaitu saņēma īpašās balvas – „Veloprieks”, „Mēs, jūs un zvani” un „Zaļie dinozauri”.

Visvairāk punktu, vienlaikus arī finišējot visātrāk no visiem, un pirmo vietu ieguva komanda „Daiļminēju klubs” trīs vīriešu sastāvā, otro un trešo vietu dalīja komandas “Neatlaidīgie” un “Velo prieks”. Nominācijā vislielākā komanda pārsteiguma balvas ieguva komanda „VFK Staldzene – velomammas” – 14 dalībnieki. Nominācijā komanda ar visvairāk bērniem komandā pārsteiguma balvas ieguva komanda „Mēs, jūs un zvani” – 6 bērni. Balvu par internacionālāko komandu pasākumā ieguva „Fiesta con chicas” ar brīvprātīgo spāņu valodas pasniedzēju no Portugāles. Par komandu ar labāko noformējumu balvu saņēma komanda „Uzsmaidi man!”, kur dāmas bija ģērbušās vienādos Dziesmu un deju svētku rozā kreklos un bija ļoti labi pamanāmas, bet par komandu ar interesantāko nosaukumu žūrija apbalvoja „Zaļos dinozaurus”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: