Lielajā laukumā blakus topošajai Mūzikas vidusskolai tika atklāti Bērnu svētki. Šī vieta par Bērnības svētku sākumpunktu izvēlēta tādēļ, lai jau no bērnības ikvienam rastos izpratne par to, kā notiek būvdarbi un tādēļ šī gada svētku devīze ir “Būvēt rītdienu”.

Pa Lielo prospektu svētku svinētāji devās uz Bērnu pilsētiņu, kur dažādās darbnīcās, spēlēs un rotaļās bija iespēja izzināt, izmēģināt, pārbaudīt un īstenot savas prasmes būvniecībā.

Skaistas un skanīgas dziesmas mazo ventspilnieku izpildījumā izskanēja Dziesmu skatuvē, savukārt visjautrākās un krāšņākās dejas bija vērojamas uz Dejas skatuves. Foto.

Svētki turpinājās bērnu parkā “Fantāzija”, kur mazos ventspilniekus priecēja atraktīvi izklaidējošs rotaļuzvedums. Foto.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Murr69 28.05.2018, 08:55:07

    Dziesmiņas un mūziku šogad klausījāmies sēžot saaukstējušies mājās pie loga, bet Bildēs izskatās ļoti krāšņi. Biežāk šādus pasākumus tieši ģimenēm ar bērniem!

  • 0
    Ilze_ilze 28.05.2018, 12:14:43

    Super! Paldies par svētkiem, jo bērniem tie ir ļoti svārīgi, katra uzdāvināta medaļa vai iegūts diploms stimulē darbam vēl vairāk nekā pieaugušos :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: