Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī apturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji, kuri veica agresīvu braukšanu, kas izpaudusies kā apzināta sānslīdes radīšana, viena transportlīdzekļa vadītājs pārvietojies bez tiesībām.

2. un 3. decembrī Ventspilī apturēti trīs transportlīdzekļi – ''Audi'' un ''BMW'', kuru vadītāji stāvlaukumos radījuši apzinātu sānslīdi. Automašīnas ''BMW'' vadītājs pārvietojās bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Valsts policijā pret visiem transportlīdzekļu vadītājiem ir uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi par agresīvu braukšanu. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu, par agresīvu braukšanu, kas izpaudusies kā apzināta sānslīdes radīšana uz ceļiem vai citās vietās, kur iespējama satiksme (stāvlaukumi, laukumi, pagalmi), piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 70 līdz 280 eiro.

Valsts policija atgādina, ka nepamatots risks, autovadītāju prasmju pārvērtēšana, nepārdomāti un pārgalvīgi manevri un ātrums – tie ir iemesli, kas var novest pie smagām vai pat letālām sekām. Valsts policija aicina nebūt pārgalvīgiem, ievērot savstarpējo cieņu un sapratni uz ceļa, un neapdraudēt kā sevi, tā arī apkārtējos.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Kriska 05.12.2022, 12:45:41

    Dodiet to speciālo laukumu, kur drīkst mācīties un tad sodiet. Bet , ja iedosiet, tad tas būs par baigo naudu. Cik plats tik garš. Lai tik no tautas izspiest naudu.

  • 0
    Eeeeeeeeee 05.12.2022, 13:34:37

    Sūdainie_jaunēš!Sapērk_kkāds_bembjārs_domā,ka_i_jār_un_drif_drif!Fuj!

  • 0
    Pareizais viedoklis 06.12.2022, 10:33:57

    Te atkal var redzēt, ka policija visus svarīgos darbus padarījusi, un sāk ķerties pie s...īkumiem! :@

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: