22.oktobrī ap pulksten 21.50 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Zlēku pagastā notika ceļu satiksmes negadījums – divu automašīnu sadursme. Negadījumā iesaistīts transportlīdzeklis ''Volkswagen Transporter'' un ''Audi''.

Negadījumā traumas guva automašīnas ''Volkswagen Transporter'' vadītājs un pasažiere, kā arī automašīnas ''Audi'' vadītājs.

Notikuma vietā plkst. 21.40 ieradās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Sadursmes rezultātā viena automašīna aizdegās un dega 15 m2 platībā. Cilvēki no abiem transportlīdzekļiem bija izkļuvuši paši saviem spēkiem.

Palīdzību notikuma vietā sniedza trīs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes. No notikuma vietas ārstniecības iestādē mediķi nogādāja divas persona stabilā stāvoklī. Viena persona atteicās no nogādāšanas ārstniecības iestādē, bet vēl vienai personai palīdzība sniegta uz vietas un nav bijusi nepieciešamība nogādāt slimnīcā. Vēl divas personas noraidījušas mediķu piedāvāto palīdzību.

Veicot alkohola pārbaudi transportlīdzekļa ''Volkswagen Transporter'' vadītāja izelpā, konstatēts, ka vīrietis atradies 1,86 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras viņam šogad tika atņemtas par braukšanu reibumā Kuldīgā.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: