Tuvojoties gada lielākajām svinībām, kā arī visdažādākajiem pasākumiem, ballītēm un tikšanās reizēm, mēs vēlamies atsvaidzināt savu svētku garderobi. Droši vien ir grūti iedomāties labāku laiku, kad iepirkties gudri, priecāties par dzīvi un būt labā noskaņojumā.

Un, protams, liela nozīme ir Jūsu radītajam tēlam. Ziemassvētki un Jaunais gads ir ideāls laiks mirdzumam, grezniem audumiem, spilgtām krāsām... Taču arī izvēloties mūžīgo klasiku, Jūs nekad nekļūdīsieties.

Ieguldot līdzekļus kvalitatīvā svētku apģērbā un aksesuāros, kas kalpos vairākus gadus, Jūs varēsiet tos kombinēt ar dažādiem garderobes elementiem un vienmēr izskatīties lieliski. Melnā piektdiena izpārdošanas laikā, kas notiek novembra beigās, ir lieliska iespēja iegādāties kvalitatīvus luksusa zīmolu apģērbus par krietni zemāku cenu. Tālāk atradīsit karstākos ikdienas apģērba piedāvājumus.

Mirdzums - neatņemama svētku sastāvdaļa

Spīdīgi apģērbi vai to detaļas ir lieliska izvēle svinībām. Spīdums palīdz radīt svinīgu izskatu un noskaņu, kas atgādina disko bumbas, konfeti, prieku un lieliskas emocijas. Protams, ja ikdienā vēlaties piezemētāku tēlu, mirdzumu vajadzētu izvēlēties pasākuma vakara daļai. Taču neatkarīgi no tā, vai tā būtu ekstravaganta kleita vai žakete, kas paspilgtina neuzkrītošu tērpu, šis stils padarīs Jūs par īstu ballītes zvaigzni. Neaizmirstiet par mirdzošiem aksesuāriem, taču neaizmirstiet- mazāk ir vairāk, tāpēc uzsvaru lieciet tikai uz vienu elementu, kas liks Jums mirdzēt.

Ziemassvētku krāsas - vienmēr lieliska izvēle

Tradicionālās Ziemassvētku krāsas no pirmā acu uzmetiena var šķist mazliet banālas, taču, izvēloties piemērotu apģērbu, šīs krāsas var izskatīties patiešām pārsteidzoši un unikāli. Nebaidieties spēlēties ar materiāliem un struktūrām, izvēlieties vienu izteiksmīgu Ziemassvētku krāsu akcentu vai klasiska siluetu apģērbu, kam papildus pikantumu piešķirs koši toņi. Ko izvēlēties? Sarkana, zaļa, zila vai pat balta krāsa vienmēr izskatīsies lieliski un radīs īsto noskaņu gada skaistākajām svinībām.

Radiet klasisku stilu gada īpašākajai ballītei

Mūsu piedāvājumā, protams, ir arī apģērbs, kas paredzēts pašiem uzticīgajiem neuzkrītošā, klasiskā stila cienītājiem. Mēs neiesakām uz īpašiem pasākumiem izvēlēties lietišķu uzvalku (ja vien to neprasa dress code), taču ir daži apģērbi, kas svētku laikā būs lieliska izvēle. Piemēram, melnu kleitu var padarīt svētkiem piemērotāku, izvēloties greznu, izteiksmīgu zīda vai samta materiālu, savukārt, Ziemassvētku tēmai atbilstoša kaklasaite vai tauriņš kalpos kā lielisks tēla akcents. Jūs izskatīsieties svinīgi arī tad, ja izvēlēsieties neitrālu apģērbu ar spilgtiem aksesuāriem: padomājiet par akcentiem piesātinātās krāsās vai metāliskos toņos.

Mājīgi un kvalitatīvi: sajūtiet svētku noskaņu

Ziemassvētku vai Jaungada apģērbam nav jābūt ļoti formālam vai tieši pretēji - krāšņam. Neatkarīgi no tā, vai pavadāt laiku mājās kopā ar saviem mīļajiem, baudāt svētku pusdienas mājīgā kafejnīcā vai pat birojā, lieliski noderēs ikdienas apģērbs ar tradicionālo Ziemassvētku džemperi kā galveno akcentu. Izvēlieties košas krāsas, tradicionālo svētku atribūtiku un rakstus. Šāds tērps ļaus izcelties un vēl vairāk pastiprinās svētku noskaņu. Ja iespējams, iegādājieties džemperi no dabīgiem materiāliem: vilnas, kašmira...

Lasi vēl