Latvijas pasts informē, ka sestdien ap plkst. 18 Katoļu ielā daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā atrasta mirusi pastniece, ir acīmredzamas vardarbības pazīmes.

Pēc Latvijas Pasta sabiedrisko attiecību vadītājas Gundegas Vārpas teiktā, apstākļi liecina par slepkavību.

Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju pastniece mirusi pēc saņemta sitiena pa galvu, aģentūru LETA informējusi Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Zināms, ka šī pastniece iznēsājusi pensijas, tomēr Knīse ne apstiprina, ne noliedz, ka uzbrukums noticis laupīšanas nolūkos.

Noslepkavotā sieviete atrasta piestāvu mājas augšējā stāvā, kur staigā mazāk cilvēku. Tas ir ticamākais iemesls, kādēļ noslepkavotā pastniece atrasta tikai vakarā, lai gan pastnieki iznēsā pastu un pensijas dienas pirmajā pusē, piebilda Knīse.

Aizdomās turamo un aizturēto pagaidām nav, un policija turpina izmeklēšanu. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija pašlaik netiek sniegta.

Latvijas pasts izsaka visdziļāko līdzjūtību pastnieces piederīgajiem un no savas puses sola sniegt visu iespējamo palīdzību izmeklēšanas iestādēm ātrākai un efektīvākai apstākļu noskaidrošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: