No Drums, No Problems ir inovatīva divcēlienu dejas - ritma izrāde Latvijā un tā būs skatāma “Jūras vārtos” 24. martā plkst.19:00

No Drums, No Problems ir par komiski ambicioziem aizskatuves strādnieku sapņiem, kam varbūt būs lemts piepildīties... Par nelielo, taču gandrīz nepārvaramo tiltu starp skatuvi un aizskatuvi.

Gandrīz teātra Artelis saimnieks, koncertuzvedumu Cabaret režisors, Viktors Runtulis par izrādi: „Šī izrāde ir pilnīga inovācija sižeta pasniegšanas formas ziņā. Tā liek veselīgi pasmieties par sevi, jo tajā var atrast daudzas līdzības ar savu dzīvi. Pulsa efekts piedāvā citu redzes leņķi uz visiem zināmām un atpazīstamām dzīves ainiņām. Protams, tajā var atrast arī daudz dziļākas lietas.”

Izrādes laikā Pulsa efekts dalībnieki rada ritmu un skaņu ar dažādām ne muzikālām lietām, kā arī uz pašu ķermeņiem (body percussion jeb body-drumming), turklāt to visu apvienojot ar deju (horeogrāfs, grupas dalībnieks, Guntis Spridzāns).

No Drums, no Problems piedalās arī profesionāli mūziķi – Karīna Tropa (Lady’s Sweet) vai Diāna Pīrāgs (vokāls), Iļja Šneiveiss (akordeons, taustiņi, ģitāra) un Edvīns Ozols (bass, kontrabass).

Grupa Pulsa efekts darbojas divos virzienos – pasaules mūzikas lauciņā, un kā pionieri ķermeņa ritmikas (body percussion/ body drumming) žanra attīstīšanā Latvijā. Tā ir salīdzinoši jauna nozare arī pasaules mērogā, tāpēc No Drums, No Problems ir unikāls pārdzīvojums visiem, kam tuva jaunrade, ritms, deja un pozitīvas emocijas. Grupas Pulsa efekts dalībnieki ir Dzintars Vīksna, Kristaps Krolls, Guntis Spridzāns, Gints Dancītis, Ingus Tazāns un Kristaps Andersons.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: