Trešdien plkst.19:00 “Jūras vārtos” uzstāsies jauniešiem labi pazīstamais mūziķis GACHO ar pirmo papildtūres “Mēs arī varam!” koncertu Ventspilī.

Elektrohipsters GACHO janvāra beigās aizsāka savu koncerttūri „MĒS VARAM!”. Kopumā tūre norisinājās 8 pilsētās, kurās norisinājās 9 koncerti. Ņemot vērā lielo apmeklētību un publikas atsaucību GACHO izziņo, ka martā turpināsies koncertēšana, un notiks papildtūre ar nosaukumu „MĒS ARĪ VARAM!”

Par koncerttūri Gacho stāsta: „Tā ir kā pēdējais pieturas punkts pirms mana gaidāmā jaunā studijas albuma. Beidzoties tūrei, martā, mēs kravāsim somas un dosimies atpakaļ uz Vāciju, kur turpināsim darbu pie albuma, lai tas ap Jāņu laiku ieraudzītu dienasgaismu”. Taču pēc tūres... “Godīgi teikšu, ka nebiju gaidījis visus šos pārpildītos koncertus. Divās pilsētās tika uzstādīti klubu visu laiku apmeklējuma rekordi. Tāpēc gribam doties pie mūsu draugiem arī pilsētās, kurās līdz šim uzstājušies bijām mazāk”, tā par papildtūri stāsta pats GACHO.

Kopā ar GACHO papildtūrē, tāpat kā iepriekš, dosies viņa jaunā singla producents E:91, kā arī atsevišķos koncertos, tostarp Ventspilī, pievienosies bundzinieks Edgars Viļums no grupas „Triānas Parks”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: