Laika posmā no 21. līdz 26. jūlijam Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī reģistrētas vairākas zādzības, tai skaitā no Usmas baznīcas, fiksēta kāda avārija, kurā vainīgs neuzmanīgs velosipēda vadītājs, kā arī reģistrētas vairākas zādzības privātīpašumos.

21. jūlijā plkst.12:12 saņemta telefoniska informācija no NMP, ka Vasarnīcu un Inženieru ielas krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums starp motociklistiem. Negadījumā cietušas divas sievietes, kuras nogādātas mediķu aprūpē. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

21. jūlijā ap plkst. 15 Inženieru ielā, mājas kāpņu telpā kāds vīrietis konstatējis, ka nozagts viņam piederošais velosipēds melni sarkanā krāsā. Uzsākts kriminālprocess.

22. jūlijā ap plkst.21:59 pa Zvaigžņu ielu 1986. gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli BMW 730, būdams alkohola reibumā. Izelpā konstatētas 2,8220 promiles. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

23. jūlijā plkst.09:42 kāda sieviete informēja, ka 21. jūlijā viņai Kuldīgas ielā no dzīvokļa nozagts mobilais telefons. Uzsākts kriminālprocess.

23. jūlijā plkst.13:29 kāds vīrietis informēja, ka Ģertrūdes ielā no privātmājas dzīvokļa nozagts motorzāģis Husqvarna,velosipēds un instrumentu komplekts.

23. jūlijā plkst. 17:13 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Ventspilī, Kustes dambī noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka 2001. gadā dzimis jaunietis, pārvietojoties ar velosipēdu, mobilajā telefonā rakstījis īsziņu un uzbraucis transportlīdzeklim “Scania”, kuru vadīja 1976. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis velosipēdists, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma protokols.

Kā paskaidrojis pats jaunietis, viņš pārvietojies pa veloceliņu, ausīs viņam bijušas mobilā telefona austiņas, mobilajā telefonā viņš braucot rakstījis īsziņu un braucis “bez rokām” jeb nepieturoties (to apliecināja arī Scania šoferis) lielā ātrumā. Viņš nav pamanījis automašīnu un nav pamanījis arī to, ka priekšā ir iela – iebrauktuve uzņēmumā, pa kuru braucis transportlīdzeklis. To jaunietis pamanījis tikai pēdējā brīdī un iebraucis Scania aizmugurē. Jaunietis pats atzīst savu vainu, jo negadījums noticis viņa neuzmanības dēļ.

Par notikušo tiks uzsākta administratīvā lietvedība.

Policija aicina arī citus velosipēdu vadītājus būt vērīgiem un uzmanīgiem, piedaloties ceļu satiksmē, lai neapdraudētu nedz savu, nedz līdzcilvēku veselību un dzīvību.

21. jūlijā ap plkst.15 Dzirnavu ielā pie veikala vīrietis konstatēja, ka ir nozagts viņa velosipēds melnā krāsā. Uzsākts kriminālprocess.

24. jūlijā no plkst.13:10 līdz 13:25, atrodoties kafejnīcā Saules ielā, no galda tika nozagts sievietei piederošais maks, kurā atradās nauda, zelta gredzeni un kredītkarte. Uzsākts kriminālprocess.

25. jūlijā plkst.08:53 saņemta telefoniska informācija, ka Jūrmalas ielā no pagalma nozagtas dārza mēbeles. Tās tika atrastas Medņu ielā un atdotas īpašniekam. Uzsākts kriminālprocess.

26. jūlijā ap plkst. 09:35 Ventspils novada Usmā, baznīcā, konstatēts, ka, izsitot logu, iekļūts baznīcā un no ziedojumu lādes nozagta nauda. Uzsākts kriminālprocess.

26. jūlijā ap plkst.19:30 Sabiles ielā kāds ventspilnieks konstatēja, ka viņam ir nozagts mobilais telefons. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    reku 30.07.2018, 12:43:25

    Man vislabāk patika avārijas apraksts - velosipēdists pret Skāni.Katrs saņem pēc nopelniem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: