Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina pirmsskolas vecuma bērnus piedalīties ''Mazo pētnieku darbnīcās'', kurās, spēlējot spēles, rotaļājoties un iesaistoties dažādās jautrās aktivitātēs kopā ar smaidīgajiem pasniedzējiem, būs iespēja ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī apgūt jaunas prasmes un zināšanas. Nodarbības notiek katru sestdienu un svētdienu!

Lai mazajiem ķipariem padarītu sestdienu un svētdienu rītus jautrākus, kā arī sniegtu atelpas brīdi vecākiem, VIZIUM piedāvā lielisku laika pavadīšanas iespēju pirmsskolas vecuma bērniem. Mazie darbnīcu apmeklētāji varēs rotaļāties Mazo pētnieku galerijā, kā arī katru nedēļas nogali būs sarūpētas dažādas izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes, piemēram, eksperimentēšana ar krāsām, darbošanās ar robotiņiem, tādējādi apgūstot burtus un skaitļus, konstrukciju veidošana no Lego klucīšiem, lielformāta zīmējumu veidošana u.tml.

Darbnīcas notiek VIZIUM mācību klasēs un Mazo pētnieku galerijā, tās ir paredzētas 4 – 6 gadus veciem bērniem. Uz darbnīcām nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās: www.adre.se/pieteiktiespetnieki. Pieteikšanās anketa uz konkrēto nedēļas nogali tiks atvērta katru pirmdienu.

Mazo pētnieku nodarbībās notiek katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10:00 līdz 12:00 zinātnes centrā VIZIUM. Maksa par vienu nodarbību ir 7 EUR.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: