Tiks uzsākta Kuldīgas ielas pārbūve posmā no Jēkaba ielas līdz Baldones ielai, paredzot ne tikai pārbūvēt brauktuves segumu un gājēju pāreju, bet arī izbūvēt apvienoto gājēju un velobraucēju celiņu un energoefektīvu LED ielas apgaismojumu.

Šoruden Kuldīgas ielas posmā no Jēkaba ielas līdz Baldones ielai, atbilstoši būvprojektam, tiks uzsākta 560 metru gara apvienotā gājēju un velobraucēju celiņa izbūve ielas nepāra pusē. Savukārt 2024. gada pavasarī ielas posma pārbūve tiks turpināta ar veloceliņa izbūvi, brauktuves asfalta seguma demontāžu un betona bruģakmens seguma izbūvi, divu izgaismotu gājēju pāreju pārbūvi Kuldīgas un Baldones ielu krustojumā, kā arī energoefektīvu LED gaismekļu uzstādīšanu visā ielas posma garumā.

Būvdarbu veicējs SIA ''VIA'' Kuldīgas ielas pārbūvi paredz veikt līdz 2024. gada jūnijam. Būvuzraudzību objektā nodrošinās SIA ''Būves birojs''.

Ceļu satiksmes dalībnieki tiek aicināti ievērot uzstādītās pagaidu ceļa zīmes un piedalīties ceļu satiksmē atbilstoši CSN noteikumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: