Sestdien, 26. augustā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāts petankā vīriešu dubultspēlēs. Latvijas čempionātam ir pieteiktas 13 komandas no astoņiem klubiem.

Ventpils kērlinga klubs tiks pārstāvēts ar divām komandām - uz starta izies vicečempioni un eksčempioni šajā disciplīnā Raido Blumbergs un Andris Padrevics, pagājušā gadā kopā nestartējušie Nauris Bogdanovičs un Normunds Priede.

Konkurence būs nopietna, startēs gandrīz visi šajā sezonā labākie petankisti un likme ir ne tikai Latvijas čempionu tituls, bet arī tiesības pārstāvēt Latviju nākamā gada Eiropas čempionātā dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs, komandā kopā ar nule, kā Latvijas čempionu titulu sieviešu dubultspēlēs izcīnījušām ventspilniecēm Aiju Rudzīti un Evu Martinsoni.

Sākotnēji dalībnieki aizvadīs četras spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem astoņi labākie pāri finālturnīra trīsspēlēs cīnīsies par medaļām, bet pārējās par labākām vietām čempionātā un sezonas reitinga punktiem.

Ventspils Piedzīvojumu parka jaunajos petankas laukumos sacensības sestdien notiks laikā no plkst. 10 līdz aptuveni plkst. 18.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: