Šodien pasažieru pārvadātājs "Ventspils reiss" Ukrainas vēstniecībai nodos autobusu, ko ziedos sadraudzības pilsētai Vinnicai Ukrainā. Līdz ar autobusu uz Vinnicu tiks nosūtītas gan autobusa rezerves daļas, ko ziedos uzņēmums "Ventspils reiss", gan arī brīvprātīgie ziedojumi.

Lai arī autobusa nobraukums jau ir ap 800 000 kilometru, joprojām tas ir labā tehniskā kārtībā. Pirms autobusa nodošanas Ukrainas vēstniecībai tam veikti arī visi nepieciešami remonti un pilna tehniskā apkope.

Lai sniegtu atbalstu sadraudzības pilsētas Vinnicas iedzīvotājiem, uzņēmums "Ventspils reiss" aicināja ventspilniekus atbalstīt iniciatīvu un piedalīties ziedojumu akcijā "Pilsēta pilsētai", sarūpējot saimniecības, higiēnas - bērnu un pieaugušo autiņbikses, bērnu paladziņi, mitrās salvetes, tualetes papīrs, zobu pasta, zobu birstes, dušas želeja, ziepes, roku krēmi un citas preces, kā arī pārtikas preces, jo īpaši pārtiku mazuļiem, kā arī ziemas sezonai atbilstošu apģērbu, apavus vai mājsaimniecībā noderīgas lietas - segas, guļammaisus, elektriskos sildītājus.

Atbalstu Ukrainas karā cietušajiem pašvaldības SIA "Ventspils reiss" sniegusi jau arī iepriekš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: