Vasara ir labākais laiks, lai ne tikai atpūstos, bet arī pilnveidotu sevi un gūtu jaunas zināšanas. Tāpēc Ventspils Digitālais centrs aicina 1. – 9. klašu pedagogus no visas Latvijas piedalīties trīs dienu garā izglītojošā piedzīvojumā Ventspilī - pedagogu nometnē “Digitāli – tas ir vienkārši un aizraujoši!”.

Pedagogu nometnes “Digitāli- tas ir vienkārši un aizraujoši” mērķis ir nodrošināt interesantu un saturīgu laika pavadīšanu, vienlaicīgi pilnveidojot skolotāju digitālās prasmes. Iegūtās zināšanas un pieredze būs kā iedvesma jaunajam mācību gadam, kā arī padarīs mācību stundas aizraujošākas un pedagogu darbu efektīvāku.

Nometnes norises laiki:

  • 1. grupa no 8. līdz 10. augustam:

    • 1. - 6. klašu vispārizglītojošo iestāžu pedagogi un interešu izglītības pedagogi.

  • 2. grupa no 15. līdz 17. augustam:

    • 7. - 9. klašu vispārizglītojošo iestāžu pedagogi un interešu izglītības pedagogi.

Trīs dienu laikā nometnes dalībniekiem būs iespēja apgūt animācijas veidošanu, prezentācijas rīkus, infografiku izveidi, dažādas MS Excel nianses datu apstrādē, spēļu elementus un citus digitālo rīkus mācību satura veidošanai, kā arī praktiski pielietot jaunās zināšanas. Dalībnieki veidos savus īpašos suvenīrus tehnoloģiju darbnīcā un piedalīsies nodarbībās Ventspils zinātnes centrā VIZIUM. Tāpat pedagogi dosies ekskursijā uz dažādiem Ventspils apskates objektiem.

Nometnē paredzētās aktivitātes norisināsies Ventspils Digitālās transformācijas centrā, zinātnes centrā VIZIUM un citos Ventspils pilsētvides objektos.

Dalības maksa par nometni ir 150 EUR. Cenā ir iekļautas izglītojošas nodarbības un darbnīcas, ekskursija uz Ventspils apskates objektiem, pusdienas (3 reizes) un kafijas pauzes. Izdevumi par nakšņošanu nav iekļauti dalības maksā. Dalībniekiem, kuriem nepieciešamas naktsmītnes, tiks piedāvāta palīdzība ar naktsmītnes izvēli, tāpēc par šādu vajadzību jāziņo savlaicīgi.

1. grupai dalības maksa par nometni jāveic līdz 1. augustam, bet 2. grupai līdz 8. augustam.  Pieteikties nometnei iespējams līdz 25. jūlijam, aizpildot anketu: www.adre.se/nometne2023.

Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālr. 63607607 vai rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv. Pirms nometnes norises dalībniekiem tiks nosūtīts atgādinošs e-pasts.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: