Par godu virves vilkšanas kluba ''Velkonis'' 30 gadu jubilejai laukumā pie Olimpiskā centra ''Ventspils'' vieglatlētikas manēžas notika vērienīgas starptautiskas sacensības, kurās startēja sportisti no piecām valstīm.

Sacensības notika četrās svaru klasēs līdz 680kg, līdz 720kg, MIX klasē līdz 580kg, kā arī līdz 400kg sievietēm.

Svara kategorijās līdz 680kg un 720kg startēja septiņas komandas un par uzvarētājiem abās grupās kļuva ''Fam Janssens'' komanda no Beļģijas. Velkoņa komanda svarā līdz 720kg palika 7. vietā, bet līdz 680kg 6. vietā.

Svara kategorijā 600kg MIX un 400kg sievietēm uzvarēja viesi no Vācijas ''Allgau Power Cell''. Mūsu sportistiem attiecīgi 5. vieta 600kg MIX un 3. vieta 400kg sievietēm.

Aizvadīto gadu laikā virves vilkšanas klubs ''Velkonis'' ir kļuvis arī par vienu no stabilākajiem un panākumiem bagātākajiem klubiem visā Ventspilī. Arī Latvijas mērogā neviens cits virves vilkšanas klubs ''Velkonim'' nestāv pat tuvu.

Savā 30 gadu darbības laikā virves vilkšanas kluba ''Velkonis'' sportistiem ir ar ko lepoties izcīnīti četri Pasaules, divi Eiropas čempionāta tituli, kā arī Eiropas čempionāta sudraba un bronzas medaļas. Tāpat izcīnīti 79 Latvijas čempiona tituli. Virves vilkšanas klubs ''Velkonis'' ir izcīnījis 79 Latvijas čempiona titulus. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: