Uzņēmējdarbība, IT, biohackings, emocionālā inteliģence, radošums un ambīcijas - tas viss un vēl daudz kas cits raksturo Business Academy jaudīgo studentu ikdienu. Lai labāk saprastu, ko nozīmē būt studentam Business Academy programmā, ir iespējams pieteikties Business Academy Bootcamp 2022 - bezmaksas trīs dienu praktisku nodarbību pasākumam, kas notiks no 10. līdz 12. jūnijam.

Tas ir Business Academy studentu pašu veidots atvērto durvju pasākums ar iespēju iepazīties ar komandu un citiem aktīviem cilvēkiem, izjust studiju formātu, iepazīt mācību vidi, iegūt noderīgas zināšanas un pieredzi, kā arī iepazīstināt ar sevi. Šajās trīs dienās varēs ne tikai piedalīties dažādās meistarklasēs, kas saistītas ar sevis attīstīšanu, ar uzņēmējdarbību, ar kritisko domāšanu un ar komandas stiprināšanu, bet arī iepazīt jaunus cilvēkus un kopā atpūsties. Programmu papildinās izklaidējošas aktivitātes, koncerts ar labi pazīstamiem mūziķiem, videospēļu un tehnoloģiju vakars, kā arī dažādas vērtīgas balvas no Business Academy un Bootcamp sponsoriem.

Business Academy ir tehnoloģiju uzņēmējdarbības bakalaura programma Ventspils Augstkolā, kas savos mācību paņēminos ir patiesi unikāla Latvijā un pat Baltijā. Mācību process balstās uz jauniegūtu iemaņu tūlītēju pielietiešonu praktiski - reālajā pasaulē ar īstām problēmām un praktiski mācoties no veiksmēm un no kļūdām, jeb ''learn by doing''. Skolotājus aizstāj mentori, kas palīdz visā mācību procesā, un vieslektori no dažādām pasaulē veiksmīgiem uzņēmumiem un organizācijām, kā, piemēram, Accenture, Printify, Monetizr, Nordigen u.c., kas kā jomas eksperti dod modernu padomu un ieskatu mūsdienu uzņēmējdarbības, mārketinga vai IT pasaulē. Programmas mērķis ir palīdzēt studentam atrast nākotnes kompetences, kļūt par efektīvu profesionāli un ietaupīt daudz laika, jau pirms studiju absolvēšanas atrodot labi apmaksātu darbu sevis izvēlētā nozarē un jau sākot darbu augstākā pozīcijā kā iesācējs.

Ja vēlies iesākt savu vasaru ar vienu no tās spilgtākajiem pasākumiem, tad dodies uz businessacademy.lv un piesakies dalībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: