Tuvojoties brīdim, kad tiks uzsākta bērnu reģistrācija mācībām Ventspils skolu 1. klasēs, Izglītības pārvalde trešdien, 17. martā, un ceturtdien, 18. martā organizē tiešsaistes pasākumus, lai ļautu topošo pirmklasnieku vecākiem iepazīties ar Ventspils skolu piedāvājumiem, diskusijās uzdot un saņemt atbildes no skolu pārstāvjiem.

Ar šādu virtuālu satikšanās iespēju Izglītības pārvalde vēlas palīdzēt vecākiem izvēlēties to skolu, kurā pieteikt bērnu uzsākt mācības 2021./2022. mācību gadā.

Trešdien, 17. martā plkst. 18 būs iespēja noskatīties skolu vizītkartes un Izglītības pārvaldes informāciju par reģistrēšanās kārtību vienotajā elektroniskajā sistēmā.
Pēc šīs ievada daļas tiks organizētas paralēlas tikšanās ar skolu pārstāvjiem.

Lai vecākiem dotu iespēju tikties ar vairāku skolu pārstāvjiem vai izvēlēties pieejamāko laiku, tikšanās notiks četrās kārtās:
- 17. martā plkst. 18.35 – 19.15 un plkst. 19.20 – 20;
- 18. martā plkst. 18 – 18.40 un plkst. 18.45 – 19.25.

Pasākumi notiks tiešsaistes platformā MS Teams. Ja datorā nav instalēta MS Teams lietotne, tad pieslēgšanās iespējama arī no interneta pārlūkprogrammas bez reģistrēšanās. Pieslēgšanās saites ievada pasākumam un atsevišķajām tikšanās ar skolu pārstāvjiem publicētas šeit: http://vip.ventspils.lv/1klase 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: