Ventspilī, Brīvības ielā 15, uzsākti būvdarbi pirmsskolas izglītības iestādes izveidei, kas no 2021. gada nodrošinās piecas jaunas grupiņas kopumā 80 bērniem.

Šonedēļ būvuzņēmums SIA AB Būvniecība uzsāk jaunās pirmsskolas izglītības iestādes teritorijas labiekārtošanas darbus. To gaitā tiks izveidota sporta zona, aprīkojot to ar paceļamiem basketbola groziem, futbola vārtiem, skrejceļiem un tāllēkšanas bedri. Tāpat tiks ierīkoti arī rotaļu laukumi, kuros tiks izvietotas divas rotaļu nojumes, ieklāts krāsainais triecienabsorbējošais gumijas segums, ierīkotas smilšu kastes un uzstādītas dažādas rotaļu iekārtas. Papildus tiks izbūvēts jauns apgaismojums. Bērnudārza teritorijā notiks arī apzaļumošanas darbi.

Paralēli teritorijas labiekārtošanas darbiem būvuzņēmums SIA Pilsbūve veiks bērnudārza ēku un mācību telpu atjaunošanu. Tiks izbūvēta moderna ventilācijas sistēma, iegādāts jauns mācību klašu inventārs, kā arī rotaļlietas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Nif nifs 18.07.2020, 18:16:19

    Paga, un ja nu nākamais covid vilnis, nu vairs nevajadzēs izolētas telpas ar 2m atstarpi gultām, u.tt? Uztaisīs b/d, nāks covids un taisīs atkal palātas? :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: