Sestdien, 11. jūlijā, tika pasniegti Ventspils pilsētas domes Atzinības raksti Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas ekonomikas skolotājai Anitai Jozus un biedrības ''Ventspils pludmales volejbola klubs ''Bloks'''' dibinātājam, valdes priekšsēdētājam un trenerim Ainaram Sokam.

Skolotāja Anita Jozus aktīvi un ar augstiem rezultātiem darbojas ''Junior Achievement Latvia'' programmā, rezultatīvi sagatavo skolēnus dalībai Biznesa situācijas spēlē ''Titan'', vada skolas un Biznesa augstskolas ''Turība'' kopa izveidoto ''Uzņēmējdarbības skolu'', pārrauga skolēnu zinātniski pētniecisko darbu izstrādi, kā arī izstrādā mācību materiālus.

Sporta kluba vadītājs un treneris Ainars Soks ar savu darbību sekmējis pludmales volejbola attīstību Ventspils pilsētā, veicinājis jauniešu interesi par pludmales volejbolu un panākumus šajā sporta veidā, kā arī ieguldījis savas zināšanas daudzveidīgu sporta pasākumu organizēšanā. Ar savu pieredzi un zināšanām iesaistījies arī 2017. gadā atklātā Ventspils pludmales volejbola stadiona ierīkošanā. Popularizējot pludmales volejbolu, Soka vadībā pilsētā notiek Latvijas jaunatnes čempionāti pludmales volejbolā, kā arī vadošo sportistu meistarklases, turklāt sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju Ventspilī jau ceturto gadu notiek Latvijas čempionāts pludmales volejbolā ar valsts labāko sportistu līdzdalību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: