Ventspils poliklīnika biznesa izglītības biedrības ''Junior Achievement Latvia'' rīkotajā karjeras izglītības programmā Ēnu diena, kas šogad norisināsies 12. februārī, piedāvā iepazīt fizioterapeita un biomedicīnas laboranta darba ikdienu.

Ventspils poliklīnikā skolēniem piedāvā Ēnu dienā sekot līdzi fizioterapeita un biomedicīnas laboranta darbam, kā arī uzdot interesējošos jautājumus. Fizioterapeits, kura ikdiena aizrit ārstnieciskās vingrošanas zālē, ir fizikālās terapijas speciālists, kas demonstrē un palīdz pacientiem izpildīt dažādus vingrojumus, piemēram, muskuļu funkciju un līdzsvara atjaunošanai vai uzturēšanai, stājas un gaitas korekcijai. Savukārt biomedicīnas laborants ir ārstniecības persona, kas strādā laboratorijā un pieņem analīžu jeb izmeklējamo materiālu, piedalās tā izmeklēšanā, izvērtē un dokumentē iegūtos testēšanas rezultātus.

Lai ēnotu Ventspils poliklīnikas fizioterapeitu vai biomedicīnas laborantu, jāpiesakās Ēnu dienas tīmekļa vietnē enudiena.lv. Pieteikties vakancēm turpināsies līdz 7. februārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: